- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 598
- 36
Günaydın canımGünaydın kızlar
Akşam 9 da kızı yatırmaya geçtim bende uyuyup kalmılım sabah 9 a kadar
Cadı da hala uyuyor
Hayat size güzelGünaydın kızlar
Akşam 9 da kızı yatırmaya geçtim bende uyuyup kalmışım sabah 9 a kadar
Cadı da hala uyuyor
Kız her yerim tutulmuş vücut şaşırmış bu kadar uyumayaGünaydın canım
Ohhh pamuk gibi olmuşsundur
Bende 11 i gecirmeden yatmaya çalışıyorum yoksa yaşlanırız
Tabi erkeklere göre ne var allah aşkına yaBir konu gördüm sinir oldum
Kadın 4 ay önce doğum yapmış 79 kiloymuş kocası kilolarına takmış kilolu kadın istemiyorum demiş öküz
Kadın yeni doğum yapmış şimdi diyet mi yapsın
Kadında oda saydırmış burnun yamuk,yakışıklı değilsin falanohhh iyi yapmış ne erkekler var ya
Kadın iş yapsın işe gitsin yemek yapsın paşaların gönlünü hoş etsin çocuk doğursun ama bir gr değişmesinler
Vallahi kızım senin oğlunun ayındayken yemek bile yapamıyordum tuçe bırak bir çeşit yapmayıKızlar birde artık öyle dala dala uzun yemek yapamıyorumönceden mama sandalyesinde otururdu eline yiyecek verirdim artık asla oturmuyor öyle uzun . 2 kez uyuyor . 1. Uykuda ben etraf topluyorum ve kahvaltımı ancak yapıyorum . 2 uyku saatinde de bi sakin 1 çeşit yemeği zor yapıyorum çünkü yerleri silmem gerekiyor onu uyuyunca yapıyorum yoksa kayıyor yerde . Birşey yiyorum 10 dk uzanıyorum zaten uyanıyor . O ayaktaykeb mutfakta yemek yapsam o çekmece karıştırıyor elleri sıkışıyor veya geçen işte damacana devrildi dur yapma vs diyene kadar çok yoruluyorum. Ben mi beceriksizim anlamadım ki .
Bizde bugünlerde aşırı yiyoruz narı haftada 5 kilo alıyorumUzman narı bol bol yiyin diyor bağışıklık için ve kefir
Ay sorma eşimde yapma diyor allahtan yumurta kırarız filan diyor . 1 saniye yanından ayrılmıyorum yastığı kendine merdiven yapıp koltuğa çıkmaya çalışıyor şimdi deVallahi kızım senin oğlunun ayındayken yemek bile yapamıyordum tuçe bırak bir çeşit yapmayı
Allah tan eşimde anlayışlıydı sen sadece kızla ilgilen bırak yemeği temizliği diyordu çünkü kızım gerçekten çok tehlikeli hareketler yapıyordu hala da öyle
Bizde bugünlerde aşırı yiyoruz narı haftada 5 kilo alıyorum
Ama küçük cadı yemiyor
En. Tehlikeli dönemi canım benim kız o yastığı uzatıp koltuktan kendine kaydırak yapıyordu düşünnnnAy sorma eşimde yapma diyor allahtan yumurta kırarız filan diyor . 1 saniye yanından ayrılmıyorum yastığı kendine merdiven yapıp koltuğa çıkmaya çalışıyor şimdi de
Delirmişler yaaa kmsl ne zaman biraz rahatlarım sence sakince yemek yapar filan olurumEn. Tehlikeli dönemi canım benim kız o yastığı uzatıp koltuktan kendine kaydırak yapıyordu düşünnnn
Benim kızım 26 aylık hala sakince yapamıyorum ablası var da o ilgilenşyor umudum 3 yaşSDelirmişler yaaa kmsl ne zaman biraz rahatlarım sence sakince yemek yapar filan olurum
Benim kızım 26 aylık hala sakince yapamıyorum ablası var da o ilgilenşyor umudum 3 yaş
Benimki 5yası geçti hala totoma yapışıkDelirmişler yaaa kmsl ne zaman biraz rahatlarım sence sakince yemek yapar filan olurum
Bize at canım biz puan verelimBu arada ben Kk da yemek yarışmasına tarif verdimmeğer bitiş tarihi 24 ü mü neymiş resmen ay sonuna daha var diyorum birde neyse bu akşam yemeğimin yanına meze yapacağım süprizi
Titiz olacak oğlan karışma stok yapGünaydın kızlar.Her gittiğimizde markette Bref klozet topu istiyor biz bıraktırıyoruz o alıyor dün dayanamadım aldım şimdide yedek olanı yanımızda getirmiş bizimle biraz yatak keyfi yapsınmıs ayrıca evi gezdirmiş toplar evi çok beğenmişMarkette başka çocuk olsa yıyecrk falan alır benimki persilin yeni çıkan deterjanını alalım duş jeli alalım aaaa domestosta varmış buda alınsın hep böyle modda Sepete dolduruyor bunları biz bırakıyoruz bakıyor eksik geri alıyor gene
Dur zeynom daha tarih geçmemiş akşama yayınlayacağım tariflerimiBize at canım biz puan verelim
Emek verdin o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?