🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir konu gördüm sinir oldum
Kadın 4 ay önce doğum yapmış 79 kiloymuş kocası kilolarına takmış kilolu kadın istemiyorum demiş öküz

Kadın yeni doğum yapmış şimdi diyet mi yapsın

Kadında oda saydırmış burnun yamuk,yakışıklı değilsin falan ohhh iyi yapmış ne erkekler var ya
Kadın iş yapsın işe gitsin yemek yapsın paşaların gönlünü hoş etsin çocuk doğursun ama bir gr değişmesinler

Tabi erkeklere göre ne var allah aşkına ya hayat onlara güzel resmen . Ben evi süpürüp sileyim çamaşır yıka as ütü yap yemek yap bebe bak masa topla hazırla . Adam da oh mis sadece işe gidip gelsin 30 dk çocukla oynasın bitti gitti. Ben 24 saat durmadan çalışayım evde

Vallahi kızım senin oğlunun ayındayken yemek bile yapamıyordum tuçe bırak bir çeşit yapmayı
Allah tan eşimde anlayışlıydı sen sadece kızla ilgilen bırak yemeği temizliği diyordu çünkü kızım gerçekten çok tehlikeli hareketler yapıyordu hala da öyle
Uzman narı bol bol yiyin diyor bağışıklık için ve kefir
Bizde bugünlerde aşırı yiyoruz narı haftada 5 kilo alıyorum
Ama küçük cadı yemiyor

Bu arada ben Kk da yemek yarışmasına tarif verdim meğer bitiş tarihi 24 ü mü neymiş resmen ay sonuna daha var diyorum birde neyse bu akşam yemeğimin yanına meze yapacağım süprizi

Ay sorma eşimde yapma diyor allahtan yumurta kırarız filan diyor . 1 saniye yanından ayrılmıyorum yastığı kendine merdiven yapıp koltuğa çıkmaya çalışıyor şimdi de

Ay sorma eşimde yapma diyor allahtan yumurta kırarız filan diyor . 1 saniye yanından ayrılmıyorum yastığı kendine merdiven yapıp koltuğa çıkmaya çalışıyor şimdi de
En. Tehlikeli dönemi canım benim kız o yastığı uzatıp koltuktan kendine kaydırak yapıyordu düşünnnn

gunaydın kızlar. pasam halen uyuyor bende erken uyandım ev supurmesınden baska iş kalmadı sukur. oda oglum kalkıp kalvaltısını yapsın temızlerım ınsallah.

Günaydın kızlar.Her gittiğimizde markette Bref klozet topu istiyor biz bıraktırıyoruz o alıyor dün dayanamadım aldım şimdide yedek olanı yanımızda getirmiş bizimle biraz yatak keyfi yapsınmıs ayrıca evi gezdirmiş toplar evi çok beğenmişMarkette başka çocuk olsa yıyecrk falan alır benimki persilin yeni çıkan deterjanını alalım duş jeli alalım aaaa domestosta varmış buda alınsın hep böyle moddaSepete dolduruyor bunları biz bırakıyoruz bakıyor eksik geri alıyor gene

Titiz olacak oğlan karışma stok yap

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…