- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 598
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım sen iyi bile yetişiyorsun. Ben bebekle yalnız olunca hiçbir iş yapamıyorum. Çünkü asla bırakmaz beni.Kızlar birde artık öyle dala dala uzun yemek yapamıyorum önceden mama sandalyesinde otururdu eline yiyecek verirdim artık asla oturmuyor öyle uzun . 2 kez uyuyor . 1. Uykuda ben etraf topluyorum ve kahvaltımı ancak yapıyorum . 2 uyku saatinde de bi sakin 1 çeşit yemeği zor yapıyorum çünkü yerleri silmem gerekiyor onu uyuyunca yapıyorum yoksa kayıyor yerde . Birşey yiyorum 10 dk uzanıyorum zaten uyanıyor . O ayaktaykeb mutfakta yemek yapsam o çekmece karıştırıyor elleri sıkışıyor veya geçen işte damacana devrildi dur yapma vs diyene kadar çok yoruluyorum. Ben mi beceriksizim anlamadım ki .
Aslında toplam 2.5 saat uyuyor düzene girdi . 2 uyku böyle daha iyi sanki . Ama ben herşeyi öğlenden önce bitirmeye çalışıyorum öğleden sonra onunla oyun oynuyoruz çünkü. YA o uyumuyor olup ben işte uğraşıp onunla ilgilenmediğim zaman vicdan azabı çekiyorumBiraz daha büyüsün rahatlarsın
Gündüz tek uykuya geçir 1 yaşından sonra daha uzun uyur işlerini halledersin canım
Oğlum da bazen yapıyor şu ara öyle mesela sürekli beni istiyorYok canım sen iyi bile yetişiyorsun. Ben bebekle yalnız olunca hiçbir iş yapamıyorum. Çünkü asla bırakmaz beni.
Yemek konusunda bende rahatım önceden çok çeşit yapardım şimdi tek çeşit cidden yetişmiyor . Birde çok yoruluyorum acele acele yapınca nubsefer eşim eve gelince yorgunluğum suratına yansıyor adam mutlu Güler yüzlü kadın istiyorYemek konusunda bence hiç takmayın. Çocukla gerçekten zor ben kucağımda yapıyorum eşim yemek konusunda çok iyi o yüzden rahatım kuru ekmek versem bune demez ve iki çeşit yemeği hiç sevmez hep yek çeşit şanslıyım sanırım
Ben de tek çeşit yemek, yanına pirinç/bulgur pilavı yada makarna yapıyorum. Eşim doymuyor yoksa. Çocuklar da yoğurtla pilav makarna yemeyi seviyor. Kızım da çok yemek seçer yoksa aç kalır.Yemek konusunda bende rahatım önceden çok çeşit yapardım şimdi tek çeşit cidden yetişmiyor . Birde çok yoruluyorum acele acele yapınca nubsefer eşim eve gelince yorgunluğum suratına yansıyor adam mutlu Güler yüzlü kadın istiyor
Bize iyi geldi tetagil bence Inşallah gelmiştir yanibizimde bugün asi vardı neyseki doktorumuz biraz sakinleşip toparlayınca asi olsun ikisi birlikte çok zorlar dedi.ebeyi aradım tamam dişi çıkıyorsa getirmeyin 1 hafta daha erteleyelim dedi.insallah senin kuzucukta hemen toparlarÇok teşekkürler canım
Dün eczaneden ilac aldı eşim bebek için, birde ttetagil sorduk pazartesi getireceğim demiş. Hastalığının yanında birde dişi rahatsız ediyor. İnşallah fayda eder.
Beni deee eskiden alya yi görünce ürperirdim, şimdi sanki karşımda 5 yaşında bi kız çocuğu varkırmızı odayı izlerken etkılenmemek elde degıl ya hele alyanın hayatı benı bıtırıyor
bende cok uzuluyordumBeni deee eskiden alya yi görünce ürperirdim, şimdi sanki karşımda 5 yaşında bi kız çocuğu var
Bir de böle bir hayatın gercekden var olmasıbende cok uzuluyordum
Gelecek Haftayı merakla bekliyorumbende cok uzuluyordum
uzucu olan taraf da o bız kendı hayatımızda yasadıklarımıza dert dıyoruzBir de böle bir hayatın gercekden var olması
ben bu hafta son ızleyısım. artık bana anlatırsınız burdan. kızlarGelecek Haftayı merakla bekliyorum
Gözünüz aydın analı babalı sağlıkla güzel günlerde büyütün inşallah miisss gibi kokar şimdi o pamuk gibidirTeşekkür ederim Allah razı olsun