- 27 Şubat 2017
- 2.655
- 6.832
- 158
- 39
Bencede bendeeeeNe kadar soğuk ya bana mı öyle geliyor bilmiyorum
Ev 24 derece şu an ama ben battaniyesiz oturamıyorum
Benim mevsimim yaz
Yaz gibisi yok cağğğğğnımmmm yaz seni şimdiden çok özledim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bencede bendeeeeNe kadar soğuk ya bana mı öyle geliyor bilmiyorum
Ev 24 derece şu an ama ben battaniyesiz oturamıyorum
Benim mevsimim yaz
Yaz gibisi yok cağğğğğnımmmm yaz seni şimdiden çok özledim
Öyle canım malesef neden son izleyisin pekiuzucu olan taraf da o bız kendı hayatımızda yasadıklarımıza dert dıyoruz
can 5 aralık da acık lıse sınavı var ona gırecegım ve sectıgım zorunlu derslerı gecmek istiyorum. onun ıcın o tarihe kadar ders ve kıtap okuma.Öyle canım malesef neden son izleyisin peki
Anladımmm dersler daha onemli tabiki Allah yardımcın olsun, bizde anlatırız zaman buldukça netten de izlersin bekar mısın yoksa evlendin okumaya mı devam ediyosuncan 5 aralık da acık lıse sınavı var ona gırecegım ve sectıgım zorunlu derslerı gecmek istiyorum. onun ıcın o tarihe kadar ders ve kıtap okuma.
evliyım can aslan parçası 2 yasını doldıuracak oglum var ayaklarımın uzerınde durmak ıcınde once lıse sonra unıversıte okuyacagım nşallah.Anladımmm dersler daha onemli tabiki Allah yardımcın olsun, bizde anlatırız zaman buldukça netten de izlersin bekar mısın yoksa evlendin okumaya mı devam ediyosun
Allah razı olsun canım kendim ve oglumun gelecegı ıcın saglıklı bır bırey olmam için kariyer onemlıAnladımmm dersler daha onemli tabiki Allah yardımcın olsun, bizde anlatırız zaman buldukça netten de izlersin bekar mısın yoksa evlendin okumaya mı devam ediyosun
Masallah canım buyutmuşsun oğlunu oku tabi çok bi düşünce, bende açık liseden okuyodum hatta kredimi doldurdum fazlası da var bi dersim kalmıştı 2 kere girmiş verememişim bi kere sınava girip veremesem mezun olcakdim hamilelik çalışma derken gidemedim ne durumdayım bilmiyorumevliyım can aslan parçası 2 yasını doldıuracak oglum var ayaklarımın uzerınde durmak ıcınde once lıse sonra unıversıte okuyacagım nşallah.
hıc gec kalma can hemen ogrwn bıtır o dersi kredılerde dustu dıye duydum. 170 yada 175 olmus dıye benım 60 var suan ama soz verdım kendıme zorunlu derslerı bıtırıp en gec 1bucuk yılda bitirecegımMasallah canım buyutmuşsun oğlunu oku tabi çok bi düşünce, bende açık liseden okuyodum hatta kredimi doldurdum fazlası da var bi dersim kalmıştı 2 kere girmiş verememişim bi kere sınava girip veremesem mezun olcakdim hamilelik çalışma derken gidemedim ne durumdayım bilmiyorum
Canim şimdi bakıyim bi dedim a.o.l. web sitesine diploma no almış gEnel lise durumundakiler sisteme giremez diyo bu ne demek acabahıc gec kalma can hemen ogrwn bıtır o dersi kredılerde dustu dıye duydum. 170 yada 175 olmus dıye benım 60 var suan ama soz verdım kendıme zorunlu derslerı bıtırıp en gec 1bucuk yılda bitirecegım
Çok teşekkür ederim ❤Merhaba Sitare, bebeğine kavustun.Tebrik ederim,Allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah
Sarilikla ilgili yazdıklarını okudum.Kizim 38.haftada 2700 doğdu ve doğum sonrası da kilo verme olayı oldu ne kadar bilmiyorum.Bunlar çok normal.Ve yenidoğan sarılığı denen şey de olası bir durum.Biz de yaşadık.Kizim minikti ve çene kasları da gelismediginden ilk iki üç gün emmedi.Mama destekli gittik,sarılık 12 olmuştu.Sonrasinda ağırlığı emzirmeye verdik,mamayı biraktik ve sarilikta bitti gitti.Sık sık karnı doymali bebeğin.İki saat gibi zaman belirleme emzirmek için,tabi uyandırması çok zor oluyor.Bir emzirme danışmanınin çok beğendiğim bir sözü var.Lohusanin yaka iğnesi bebegidir,gün 24 saat,bebekse 20 saat durur gerekirse annede Sırf karni doysun diye de değil,seni bol bol hissetsin diye...Başka kişilerin ne dediğini de lütfen düşünme ve üzülme.Kizim bir yaşında ve edindiğim tecrübe, artık kızım ve ben bir butunuz.ve kızım hariç artık beni hiçbir şey kolay kolay uzemez.Ben ilk bir ayimda çok üzüldüm ve kötü hatırlıyorum.Sen öyle olma istiyorum.Bu eşsiz kavuşmanız hatrında çok güzel kalsın. Bebeğinin de değeri düşüp yuvanıza gidin ve bol bol hasret giderin
Teşekkür ederim, inşallahGözünüz aydın analı babalı sağlıkla güzel günlerde büyütün inşallah miisss gibi kokar şimdi o pamuk gibidir
Bir gün bulgur bir gün pirinç bir gün makarna ile 3 gün oluyor diğer 4 gün ne yapıyorsun ki ? Bende önceden 3 çeşit yapardım çorba ana yemek yanına bir yardımcı daha . Eşim artık yapma çok çabuk kg alır oldum beden sınavları zor geçiyor dedi . Yapınca da az koy diyip beni sinir ediyor . Birde mutfakta o kadar geçirecek zamanım yok artıkBen de tek çeşit yemek, yanına pirinç/bulgur pilavı yada makarna yapıyorum. Eşim doymuyor yoksa. Çocuklar da yoğurtla pilav makarna yemeyi seviyor. Kızım da çok yemek seçer yoksa aç kalır.
sılık ögrencı durumunamı girdin. halk egıtım merkezini arayamazmısınCanim şimdi bakıyim bi dedim a.o.l. web sitesine diploma no almış gEnel lise durumundakiler sisteme giremez diyo bu ne demek acaba
Baya hızlısın tuce2 bez değişimi
Bulaşık makinası boşalttım
Bebeğe kahvaltı yaptırdım birde biraz nar temizleyip yedirdim o narları ağzında çiğnerken bende masayı hazırladım biraz şimdi 1. Uyku zamanı bende biraz uyuyayım ay çok erken uyandık yine
Ağzında narı çiğnediği dk yı bile kullandım ZeynoBaya hızlısın tuce
Benim minik aç artık bizimle yer iyice acıksın