🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
can 5 aralık da acık lıse sınavı var ona gırecegım ve sectıgım zorunlu derslerı gecmek istiyorum. onun ıcın o tarihe kadar ders ve kıtap okuma.
Anladımmm dersler daha onemli tabiki Allah yardımcın olsun, bizde anlatırız zaman buldukça netten de izlersin bekar mısın yoksa evlendin okumaya mı devam ediyosun

Anladımmm dersler daha onemli tabiki Allah yardımcın olsun, bizde anlatırız zaman buldukça netten de izlersin bekar mısın yoksa evlendin okumaya mı devam ediyosun
evliyım can aslan parçası 2 yasını doldıuracak oglum var ayaklarımın uzerınde durmak ıcınde once lıse sonra unıversıte okuyacagım nşallah.

Allah razı olsun canım kendim ve oglumun gelecegı ıcın saglıklı bır bırey olmam için kariyer onemlı

evliyım can aslan parçası 2 yasını doldıuracak oglum var ayaklarımın uzerınde durmak ıcınde once lıse sonra unıversıte okuyacagım nşallah.
Masallah canım buyutmuşsun oğlunu oku tabi çok bi düşünce, bende açık liseden okuyodum hatta kredimi doldurdum fazlası da var bi dersim kalmıştı 2 kere girmiş verememişim bi kere sınava girip veremesem mezun olcakdim hamilelik çalışma derken gidemedim ne durumdayım bilmiyorum

hıc gec kalma can hemen ogrwn bıtır o dersi kredılerde dustu dıye duydum. 170 yada 175 olmus dıye benım 60 var suan ama soz verdım kendıme zorunlu derslerı bıtırıp en gec 1bucuk yılda bitirecegım

hıc gec kalma can hemen ogrwn bıtır o dersi kredılerde dustu dıye duydum. 170 yada 175 olmus dıye benım 60 var suan ama soz verdım kendıme zorunlu derslerı bıtırıp en gec 1bucuk yılda bitirecegım
Canim şimdi bakıyim bi dedim a.o.l. web sitesine diploma no almış gEnel lise durumundakiler sisteme giremez diyo bu ne demek acaba

Çok teşekkür ederim ❤
Çok kiymetli yazdiklariniz , geçecek biliyorum inşallah saatler sonra kavuşacağız minnosumla
Allah yavrunuzu size bağışlasın anneler ve yavruları hiç ayrılmasın dilerim bugün bana çok uzun ve ağır geldi

Ben de tek çeşit yemek, yanına pirinç/bulgur pilavı yada makarna yapıyorum. Eşim doymuyor yoksa. Çocuklar da yoğurtla pilav makarna yemeyi seviyor. Kızım da çok yemek seçer yoksa aç kalır.
Bir gün bulgur bir gün pirinç bir gün makarna ile 3 gün oluyor diğer 4 gün ne yapıyorsun ki ? Bende önceden 3 çeşit yapardım çorba ana yemek yanına bir yardımcı daha . Eşim artık yapma çok çabuk kg alır oldum beden sınavları zor geçiyor dedi . Yapınca da az koy diyip beni sinir ediyor . Birde mutfakta o kadar geçirecek zamanım yok artık

2 bez değişimi
Bulaşık makinası boşalttım
Bebeğe kahvaltı yaptırdım birde biraz nar temizleyip yedirdim o narları ağzında çiğnerken bende masayı hazırladım biraz şimdi 1. Uyku zamanı bende biraz uyuyayım ay çok erken uyandık yine

Baya hızlısın tuce
Benim minik aç artık bizimle yer iyice acıksın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…