🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok canım sen iyi bile yetişiyorsun. Ben bebekle yalnız olunca hiçbir iş yapamıyorum. Çünkü asla bırakmaz beni.

Yemek konusunda bence hiç takmayın. Çocukla gerçekten zor ben kucağımda yapıyorum eşim yemek konusunda çok iyi o yüzden rahatım kuru ekmek versem bune demez ve iki çeşit yemeği hiç sevmez hep yek çeşit şanslıyım sanırım

Biraz daha büyüsün rahatlarsın
Gündüz tek uykuya geçir 1 yaşından sonra daha uzun uyur işlerini halledersin canım
Aslında toplam 2.5 saat uyuyor düzene girdi . 2 uyku böyle daha iyi sanki . Ama ben herşeyi öğlenden önce bitirmeye çalışıyorum öğleden sonra onunla oyun oynuyoruz çünkü. YA o uyumuyor olup ben işte uğraşıp onunla ilgilenmediğim zaman vicdan azabı çekiyorum

Yemek konusunda bende rahatım önceden çok çeşit yapardım şimdi tek çeşit cidden yetişmiyor . Birde çok yoruluyorum acele acele yapınca nubsefer eşim eve gelince yorgunluğum suratına yansıyor adam mutlu Güler yüzlü kadın istiyor

Ben de tek çeşit yemek, yanına pirinç/bulgur pilavı yada makarna yapıyorum. Eşim doymuyor yoksa. Çocuklar da yoğurtla pilav makarna yemeyi seviyor. Kızım da çok yemek seçer yoksa aç kalır.

Haftalık menü bende oluşturmak isterdim ama çocukla asla uyamam hem bilmiyorum program işlerine uyum saglayamiyorum çalışıyorum eve gelmem zaten geç çoğu zaman çocuğu uyuturken bende onunla uyuya kalıyorum. Yada iş yerinde illaki farklı tarif bişey uygulamak istiyorum anlık düşünüyorum sanırım.

Çok teşekkürler canım
Dün eczaneden ilac aldı eşim bebek için, birde ttetagil sorduk pazartesi getireceğim demiş. Hastalığının yanında birde dişi rahatsız ediyor. İnşallah fayda eder.
Bize iyi geldi tetagil bence Inşallah gelmiştir yanibizimde bugün asi vardı neyseki doktorumuz biraz sakinleşip toparlayınca asi olsun ikisi birlikte çok zorlar dedi.ebeyi aradım tamam dişi çıkıyorsa getirmeyin 1 hafta daha erteleyelim dedi.insallah senin kuzucukta hemen toparlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…