🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tuçe paylaş da bize de fikir olsun
Pazartesi: mercimek çorbası fırında patates tavuk
Salı: yeşil fasulye pirinç pilavı
Çarşamba:kıyma sote
Perşembe ıspanak
Cuma :yoğurt çorbası sebzeli bulgur pilavı
Cumartesi: lahmacun
Pazar balık

Valla psikopatliga bağlarım diye korkuyorum. Bir ara sırf alabileyim diye evin mutfak masrafını yatirmistim ne mantiksa b
Ben eksi hesaptan aldım gelecek para vardı kapatalım diye.Parada gelmedi eşimin maaşta yatmadıKirayıda eksiden attık.Hasap doğrulunca yine alım için atak yapacağım

Geçmiş olsun canım yeni denk geldim ya
Teşekkür ediyorum
Nerdeeeee azcikta olsa motive olurum dedim geldim sayenizde salmistim kendi kendime planlar kurdum bakalım
Haydi planlardan bahset bize
Ben altın bu kadar düşükken çok değil ama bir 10 gramlık işçiliksiz bilezik alacağım taksitle.
Aylık ödeme hesaplarını yaptım, alabileceğimi düşünüyorum inşallah.
İnşallah
Ne kadar soğuk ya bana mı öyle geliyor bilmiyorum
Ev 24 derece şu an ama ben battaniyesiz oturamıyorum
Benim mevsimim yaz
Yaz gibisi yok cağğğğğnımmmm yaz seni şimdiden çok özledim
Bende üşüyorum nedense

Perşembe ıspanak
Pazar balık
Tek çeşitle doyuyormusunuz?Bugun bizde ıspanak vardı birde mercimek çorbası

Ben eksi hesaptan aldım gelecek para vardı kapatalım diye.Parada gelmedi eşimin maaşta yatmadıKirayıda eksiden attık.Hasap doğrulunca yine alım için atak yapacağım
Sizin daha kötüymüş ya bu hesap işleri de çok kötü bir battin mi toparlanmasi bı iki ayı alıyor

Perşembe ıspanak
Pazar balık
Abi bebişte yiyorsa o kıyma sote ile ıspanağın yanına bir çeşit daha ekle annesi doymaz

Tek çeşitle doyuyormusunuz?Bugun bizde ıspanak vardı birde mercimek çorbası
Önceden 3 çeşit veya 2 yapardım . Artık eşim istemiyor . Ispanağın önüne şehriye çorbası vardı bak yazmamışım onu . Birde hafta sonunu ben kafadan düşünüyorum ama eşim karar veriyor 2 güne

Bugün pazara çıkdim,
Yarım kilo ıspanak
Yarım kilo brokoli
Yarım kilo limon
Sarımsak
Muz
Iki kilo mandalina
Tere , maydonoz , turp, mor lahana , havuç aldım.... kayinvalidemde balık yaptık ben salata ve şehriye çorbası yaptım,
Doğumdan beri zayıflayamadım geçen kışta kalan kazakların olmuyo biraz giyim bakdim ama kafama göre bisey bulamadım

Pazartesi tekrar bakcam nasipse , şimdi eşim abur cubur aldı geldi benim canım istemedi sadeve meyve suyu içtim,

Şuan kızım dizimde sallıyorum, kırmızı oda yi izliyorum ,

Günün özeti bu

Kızlar birde artık öyle dala dala uzun yemek yapamıyorum önceden mama sandalyesinde otururdu eline yiyecek verirdim artık asla oturmuyor öyle uzun . 2 kez uyuyor . 1. Uykuda ben etraf topluyorum ve kahvaltımı ancak yapıyorum . 2 uyku saatinde de bi sakin 1 çeşit yemeği zor yapıyorum çünkü yerleri silmem gerekiyor onu uyuyunca yapıyorum yoksa kayıyor yerde . Birşey yiyorum 10 dk uzanıyorum zaten uyanıyor . O ayaktaykeb mutfakta yemek yapsam o çekmece karıştırıyor elleri sıkışıyor veya geçen işte damacana devrildi dur yapma vs diyene kadar çok yoruluyorum. Ben mi beceriksizim anlamadım ki .

Biraz daha büyüsün rahatlarsın
Gündüz tek uykuya geçir 1 yaşından sonra daha uzun uyur işlerini halledersin canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…