Özlersin tabi yazı yaptın Bodrum BodrumNe kadar soğuk ya bana mı öyle geliyor bilmiyorum
Ev 24 derece şu an ama ben battaniyesiz oturamıyorum
Benim mevsimim yaz
Yaz gibisi yok cağğğğğnımmmm yaz seni şimdiden çok özledim
Valla psikopatliga bağlarım diye korkuyorum. Bir ara sırf alabileyim diye evin mutfak masrafını yatirmistim ne mantiksa bAz az almaya başladıkça bagımlılık yapıyor
Pazartesi: mercimek çorbası fırında patates tavukTuçe paylaş da bize de fikir olsun
Ben eksi hesaptan aldım gelecek para vardı kapatalım diye.Parada gelmedi eşimin maaşta yatmadıValla psikopatliga bağlarım diye korkuyorum. Bir ara sırf alabileyim diye evin mutfak masrafını yatirmistim ne mantiksa b
Teşekkür ediyorumGeçmiş olsun canım yeni denk geldim ya
Haydi planlardan bahset bizeNerdeeeeeazcikta olsa motive olurum dedim geldim sayenizde salmistim kendi kendime planlar kurdum bakalım
İnşallahBen altın bu kadar düşükken çok değil ama bir 10 gramlık işçiliksiz bilezik alacağım taksitle.
Aylık ödeme hesaplarını yaptım, alabileceğimi düşünüyorum inşallah.
Bende üşüyorum nedenseNe kadar soğuk ya bana mı öyle geliyor bilmiyorum
Ev 24 derece şu an ama ben battaniyesiz oturamıyorum
Benim mevsimim yaz
Yaz gibisi yok cağğğğğnımmmm yaz seni şimdiden çok özledim
Tek çeşitle doyuyormusunuz?Bugun bizde ıspanak vardı birde mercimek çorbasıPazartesi: mercimek çorbası fırında patates tavuk
Salı: yeşil fasulye pirinç pilavı
Çarşamba:kıyma sote
Perşembe ıspanak
Cuma :yoğurt çorbası sebzeli bulgur pilavı
Cumartesi: lahmacun
Pazar balık
Sizin daha kötüymüş ya bu hesap işleri de çok kötü bir battin mi toparlanmasi bı iki ayı alıyorBen eksi hesaptan aldım gelecek para vardı kapatalım diye.Parada gelmedi eşimin maaşta yatmadıKirayıda eksiden attık.Hasap doğrulunca yine alım için atak yapacağım
Abi bebişte yiyorsa o kıyma sote ile ıspanağın yanına bir çeşit daha ekle annesi doymazPazartesi: mercimek çorbası fırında patates tavuk
Salı: yeşil fasulye pirinç pilavı
Çarşamba:kıyma sote
Perşembe ıspanak
Cuma :yoğurt çorbası sebzeli bulgur pilavı
Cumartesi: lahmacun
Pazar balık
Önceden 3 çeşit veya 2 yapardım . Artık eşim istemiyor . Ispanağın önüne şehriye çorbası vardı bak yazmamışım onu . Birde hafta sonunu ben kafadan düşünüyorum ama eşim karar veriyor 2 güneTek çeşitle doyuyormusunuz?Bugun bizde ıspanak vardı birde mercimek çorbası
Hahahah ayyyyKızımla küstuk saat kaç halen uyumadı iyi git dedim totosunu dönerek koştu gitti valla hiçte aglamadi hayret kendi kendine oyun oynuyor içerde
Yok artıkAbi bebişte yiyorsa o kıyma sote ile ıspanağın yanına bir çeşit daha ekle annesi doymaz
Valla hayret resmen oda bana küsmüş hiç tepki ses yok babasi da uyuyor şaka gibiHahahah ayyyy
Biraz daha büyüsün rahatlarsınKızlar birde artık öyle dala dala uzun yemek yapamıyorumönceden mama sandalyesinde otururdu eline yiyecek verirdim artık asla oturmuyor öyle uzun . 2 kez uyuyor . 1. Uykuda ben etraf topluyorum ve kahvaltımı ancak yapıyorum . 2 uyku saatinde de bi sakin 1 çeşit yemeği zor yapıyorum çünkü yerleri silmem gerekiyor onu uyuyunca yapıyorum yoksa kayıyor yerde . Birşey yiyorum 10 dk uzanıyorum zaten uyanıyor . O ayaktaykeb mutfakta yemek yapsam o çekmece karıştırıyor elleri sıkışıyor veya geçen işte damacana devrildi dur yapma vs diyene kadar çok yoruluyorum. Ben mi beceriksizim anlamadım ki .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?