🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kızlar bılgımız varmı acaba acık ögretım sınavı ertelendımi. bu yıl. 5 aralık 2020 sınavdı ama boyle duyumlar duyöaya basladım ben. arkadasım da mesaj atmiş oyle

Bizim maaş yatmadı beklediğimiz parada yatmadıKirayıda eksiden yollamış eşim.Hesap kapanırsa bakalım eğer kalırsa yarım yada 1 gr alırım belkiAralık ayı maastan 2ceyrek yada 4gr almak istiyorum

kızlar bılgımız varmı acaba acık ögretım sınavı ertelendımi. bu yıl. 5 aralık 2020 sınavdı ama boyle duyumlar duyöaya basladım ben. arkadasım da mesaj atmiş oyle

Bizim maaş yatmadı beklediğimiz parada yatmadıKirayıda eksiden yollamış eşim.Hesap kapanırsa bakalım eğer kalırsa yarım yada 1 gr alırım belkiAralık ayı maastan 2ceyrek yada 4gr almak istiyorum
bu maas olayı cok sinir bozucu benide ek hesaptan altin alaşım var
Yaaa ciddi misin nerden öğrendin bir bakayım
Bugün öğretmenimiz aradı gittik kitap verdi evden devam edeceğiz hoca etkinlik atacak falan bisey demedi
Kesin bilgi

bu maas olayı cok sinir bozucu benide ek hesaptan altin alaşım var
Yaaa ciddi misin nerden öğrendin bir bakayım

Kesin bilgi
Ya çok tesekkür ederim öyle mutlu oldum ki sağlıkla gitsin kuzucuklar oğlum için çok üzülüyordum 5 kişi zaten sınıfı üst sınır 9

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…