• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın kızlar kaynanam geldi 😂 kahvaltı yaptık. Yattı biraz bizde kızımla oturuyoruz. Kızıma 100 TL harçlık verdi 😂 birde kazak ve tayt almış. Bebise de banyo havlusu ve bir takım kıyafet almış. Eşimin annanesi 100 TL harclik göndermiş. Üzerini tamamlayıp yarım gram alayım diyorum. Yada kızımın odasına oyuncak dolabı almak istiyordum belki onu alırım . Hangisini yapayım sizce 😁😁
Dolap al bence 😍

Kahvaltı ettik
Eşim çocukları parka götürdü bu saatlerde boş oluyor
Ortalığı topladım süpürdum
Süt kaynatıyorum içmedik şükür miniğimde artık pipetli bardakta içiyor
Ev sütünü alıştı paket sütü istemiyor🙏💕
Mutfağı temizler dinlenirim

Kızlar evi süpürdüm annemle konuştum mutfağı toparladım buzdolabını sildim dolapların yüzlerini filan . Bebek 1. Uykudan uyandı alt üst değiştirdik. Üst dişi patlamış ama 2 günü daha var önce deliniyor Beyaz sonra dişi tam görünüyor öyle olmuş yine . Biberon emzik kaynatıyorum bebek oyun oynuyor hemen yerleri silip toz alacağım koşa koşa . 12:30 yemek 13:15 uyku saatimiz çünkü hemen geliyorum size 😍💐

Sizin var mi oyuncak dolabınız alıp memnun kaldığınız . Bunu alayım dedim baya büyük herseye alır . Bir arkadaş memnundu. İndirime girmesini beklerim ama 250 ye düşmüştü bir kere 😂

Eklentiler

• FF1AF2A0-65D3-4878-A283-47143FAE6B6B.png
    FF1AF2A0-65D3-4878-A283-47143FAE6B6B.png
    510,6 KB · Görüntüleme: 106
Sizin var mi oyuncak dolabınız alıp memnun kaldığınız . Bunu alayım dedim baya büyük herseye alır . Bir arkadaş memnundu. İndirime girmesini beklerim ama 250 ye düşmüştü bir kere 😂
Aynı markanın bu şekil olanı var bizde, memnunum.Odasini toparladı 😅

Eklentiler

• IMG_20201118_122152.jpg
    IMG_20201118_122152.jpg
    86,7 KB · Görüntüleme: 163
Yettim garı ayy sindi beraber bi kahve içseydik söyle ☕☕
tatilde insan bi gevşiyor ev hep bi dağınık çalışmak en guzei
Öyle arası eve gidiyorum şimdi kaşarlı tost yaparım sonra kayınavalide ile kahve keyfı😂Yakın olsak keske seninle🤓Bende Cuma günü evdeyim bakalım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back