- 8 Şubat 2011
- 16.418
- 27.698
- 798
Şaşırtır belki seniAyyy yok kız benim kız ilk ve tek torunu hiç birsey takmadı. Doğacak olanda ikinci torunu başka evli olan yol ama binada ceyrek bile takmaz biliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şaşırtır belki seniAyyy yok kız benim kız ilk ve tek torunu hiç birsey takmadı. Doğacak olanda ikinci torunu başka evli olan yol ama binada ceyrek bile takmaz biliyorum
insaallahŞaşırtır belki seni
Gunaydinn bulantı mı oluyor ben 9 ay boyunca çekdim çok iyi bilirimTünaydın kızlar
Bu sabah biraz kahvaltı yapabildim mutluyum
Herkese mutlu günler
Abi bebeğe avokado yediriyordurEv sahibimiz yine yok ortada tuce_tuce
Dolap al benceGünaydın kızlar kaynanam geldi kahvaltı yaptık. Yattı biraz bizde kızımla oturuyoruz. Kızıma 100 TL harçlık verdi birde kazak ve tayt almış. Bebise de banyo havlusu ve bir takım kıyafet almış. Eşimin annanesi 100 TL harclik göndermiş. Üzerini tamamlayıp yarım gram alayım diyorum. Yada kızımın odasına oyuncak dolabı almak istiyordum belki onu alırım . Hangisini yapayım sizce
İkeadan var bizim böyle büyük değil üzerine devrilmesin buSizin var mi oyuncak dolabınız alıp memnun kaldığınız . Bunu alayım dedim baya büyük herseye alır . Bir arkadaş memnundu. İndirime girmesini beklerim ama 250 ye düşmüştü bir kere
Yettim garı ayy sindi beraber bi kahve içseydik söyle ️️Cedric1003 okulda yok nereye gittin
109 cm boyu fotodaki kadar büyük degilİkeadan var bizim böyle büyük değil üzerine devrilmesin bu
Aynı markanın bu şekil olanı var bizde, memnunum.Odasini toparladıSizin var mi oyuncak dolabınız alıp memnun kaldığınız . Bunu alayım dedim baya büyük herseye alır . Bir arkadaş memnundu. İndirime girmesini beklerim ama 250 ye düşmüştü bir kere
Öyle arası eve gidiyorum şimdi kaşarlı tost yaparım sonra kayınavalide ile kahve keyfıYakın olsak keske seninleBende Cuma günü evdeyim bakalımYettim garı ayy sindi beraber bi kahve içseydik söyle ️️
tatilde insan bi gevşiyor ev hep bi dağınık çalışmak en guzei
Buda guzelBizimkisi boyle
Bir boy küçüğü galiba dmi benim attığımınAynı markanın bu şekil olanı var bizde, memnunum.Odasini toparladı
Evet bu aralar fazlaca bulantı var malesefGunaydinn bulantı mı oluyor ben 9 ay boyunca çekdim çok iyi bilirim