• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oğluşumun kitapları geldi pek mutlu oldu yavrum❤️
Ayyyy çok güzeller yaaaa
Benim kızda kitap okutmadan asla uyumaz
Hatta bir akşam kızmıştım ona uyu çabuk demiştim ,ben şimdi kitapsız mı uyuyacağım çok üzülürüm demişti😂
Benim gibi çok severdi kitapçıda kitap seçmeyi ama bizde artık netten sipariş veriyoruz

Isırıyordu kitapları yırtıyordu ben israrla okudum dinlemiyordu ama aslında dinliyormuş taki bir gün kitabı getirip anlatana kadar😱2.5yasında artık iyice alıştı artık kendi diyor sunu alalım dşye
Harika bir alışkanlık okyonus biz de öyleyiz...hatta oğlum on yaşında hala bizim okumamızı istiyor 🙈😂

Selam kızlar
Dün akşam 6 dan beri oğlan ateşli 🤒
Dişten dolayı.
dün gece zor sabahladık 😭
üst dişleri çok zorluyor.
düzenli bir şekilde ateş düşürücü veriyorum.
eşim onun için erken geldi, yarın da izinli.
Beraber kahvaltı yaptık.
İşi ile ilgili gelişmeler oluyor.
Cuma günü belli olur bakalım hayırlısı 🤲

Oğluşumun kitapları geldi pek mutlu oldu yavrum❤️
Ayyy çok güzelller canım bol bol bilgi olsun oğluşa🥰🥰🥰
Abi bebek damacanayı devirdi kızlar başlığı çıkartmış o ara fark etmedim bir anda devirdi
Üffff yaaa arkamızı dönmeye gelmiyor bu çocuklarq neyse kendşne bişey olmamış👍👍👍
Minik gezmeden geldi çorba içirdim uyutuyorum :uykucu:
Cocuklara ders çalıştıracağız📝📝
Bende şimdi uyuttum
Biyük kızımda ablama gitti ders anlatacak👏👏
Isırıyordu kitapları yırtıyordu ben israrla okudum dinlemiyordu ama aslında dinliyormuş taki bir gün kitabı getirip anlatana kadar😱2.5yasında artık iyice alıştı artık kendi diyor sunu alalım dşye
Ayyy bende kızıma dikkat güçlendirme seti aldım 3 kitap ben elime alıp gösteriyorum kendi benden alıyor

çok sıkıldım anne🤪🤪🤪diyor

Halıdan kaynaklı demek tuce normalde sararmaması lazım
Evet ya hafta sonu eşim su bitti pazar günü gelmiyor diye orduevinden ince damacanalardan almış sanırım biraz ondan oldu bir daha almayacağız

Kuzum sağ ol iyiyiz 🥰🙏 kahvaltı sabah ev toplaması vs işimi bitirdim Azrayı da uyuttum şimdi kahve yapacağım yanına tabi ki olmazsa olmazım sade soda ve tatlı 🙈😂 dünkü kurabiyelere Nutella sürüp yemeyi planlıyorum 🤪😍
Fazlası zarar diye bir program var..ona sardım ne zamandır..düzenli izlediğim tek TV şeydi😄 izleyip izleyip tüm evi kaldırıp veresim geliyor 🤭
Of bende az önce kahve yaptım tam oturacağım oğlum uyandı kısa uyudu 🤣 içemedim
Selam kızlar
Dişten dolayı.
Beraber kahvaltı yaptık.
Sevgi canım geçmiş olsun hangi dişi çıkıyor şuan ön dişler mi
Ayyy çok güzelller canım bol bol bilgi olsun oğluşa🥰🥰🥰

Üffff yaaa arkamızı dönmeye gelmiyor bu çocuklarq neyse kendşne bişey olmamış👍👍👍

Bende şimdi uyuttum
Biyük kızımda ablama gitti ders anlatacak👏👏

Ayyy bende kızıma dikkat güçlendirme seti aldım 3 kitap ben elime alıp gösteriyorum kendi benden alıyor

çok sıkıldım anne🤪🤪🤪diyor
Sorma yaaaa arkamı dönsem hemen birşey oluyor 🤣

Selam kızlar
Dişten dolayı.
Beraber kahvaltı yaptık.
Geçmiş olsun canım
Eşinin işi de hayırla neticelensin

Benimkinbunu devirir.Ben daha küçüğünü aldım üzerine falan çıkıp iniyor
Senin modelini de seviyorum 😍 karşı ki duvar için yatay model bu şekil istiyordum, eşimi ikna edemedim oda küçülüyor diye.dikey model boyutta tam oldu dolap yatak arasına.oglunun kitaplarına da bayıldım ♥️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back