- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 598
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun canımTünaydın kızlar
Bu sabah biraz kahvaltı yapabildim mutluyum
Herkese mutlu günler
Teşekkür ederim canım benimAfiyet olsun canım
Günaydın kızlar kaynanam geldi kahvaltı yaptık. Yattı biraz bizde kızımla oturuyoruz. Kızıma 100 TL harçlık verdi birde kazak ve tayt almış. Bebise de banyo havlusu ve bir takım kıyafet almış. Eşimin annanesi 100 TL harclik göndermiş. Üzerini tamamlayıp yarım gram alayım diyorum. Yada kızımın odasına oyuncak dolabı almak istiyordum belki onu alırım . Hangisini yapayım sizce
Hiç düşünmedim ya ıspanak var belki onu yaparim. Buzlukta hamsi var o da olabilirYemek menüleriniz neler bugun
Yemek menüleriniz neler bugun
eşime sorayım. Dolap alacaksan altin alcam diyeyim bakalımAltin al dolabi esin alsin
Oyuncak dolabı al kuzucugaDoğuma bilezik falan takar belkiGünaydın kızlar kaynanam geldi kahvaltı yaptık. Yattı biraz bizde kızımla oturuyoruz. Kızıma 100 TL harçlık verdi birde kazak ve tayt almış. Bebise de banyo havlusu ve bir takım kıyafet almış. Eşimin annanesi 100 TL harclik göndermiş. Üzerini tamamlayıp yarım gram alayım diyorum. Yada kızımın odasına oyuncak dolabı almak istiyordum belki onu alırım . Hangisini yapayım sizce
MakarnaKöfte ama yanina ne yaparim bilmiyorum
Dunden corba var benim karistirdigim corba
Ayyy yok kız benim kız ilk ve tek torunu hiç birsey takmadı. Doğacak olanda ikinci torunu başka evli olan yol ama binada ceyrek bile takmaz biliyorumOyuncak dolabı al kuzucugaDoğuma bilezik falan takar belki