• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Lojmandan bakıcı araştırsan hem iki çocuk var aklında evde kalmaz yalnız kalıyordı çocuklar sende daha rahat olursun hem.Haftada 2-3gün bakar
Koronodan dolayı kimse bakmıyor canım dışarıdan geliyorlar komşularım var onlarında 2 şer çocugu var. İznimi alayımda bakarım artık eşimin izinleri açılsaydı o bakardı 1 aya yakın izni var

Koronodan dolayı kimse bakmıyor canım dışarıdan geliyorlar komşularım var onlarında 2 şer çocugu var. İznimi alayımda bakarım artık eşimin izinleri açılsaydı o bakardı 1 aya yakın izni var
İzin açılmaz herhalde ya artık 20 gün iznimiz var bizimde yanacak sene sonu geldi zaten .

Cennetmeyvesii Cennetmeyvesii bak canim.bu benim gunluk kullandigim kaburga model bilezigim.

Eklentiler

• 20201117_224507.jpg
    20201117_224507.jpg
    80,6 KB · Görüntüleme: 91
  • 20201117_224503.jpg
    20201117_224503.jpg
    72,7 KB · Görüntüleme: 92
Kızlar 10 aylık oğlum var
28 yaşındayım
Güneydoğuda görev yapıyoruz eşim asker
Ben şuan bebek büyütüyorum işletme mevzusuyum uluslarası ticaretten de çift ana dal yapmıştım işten ayrılıp evlendim . Şimdi aile bütçesi yönetiyorum 🤣
Herkes kendini tanıtıyor galiba patron 😄
Eşim ve ben bir oyak bünyesinde ozel bir sektörde çalışıyoruz.eşim şirketin sosyal hiz.biriminde idari amir bende başka bir birimde evrak takip memuruyum.
Yolun yarısı olan 35 yaşındayım 😬
2010 yılında ilk oglum💖
2020 yılında ikinci oğlum dünyaya geldi💖
Darısı 2030 yılına 😂😂😂(şaka tabiki)
31 martta hem 36 yaşıma girip aynı gün evliligimizin 14.yılına gireceğiz insallah🙏
Yarışmaya batı karadenizden katiliyorum🧚‍♀️

Evimizi arabamızı aldık çok şükür,oğlumuz da özel bir okulda oldugu icin masraflari ve odemeleri fazla oldugundan kendi çapımızda kimseye muhtaç olmayacak kadar aylık 1gr da olsa biriktirmeye çalışıyoruz.

Bize iyi geldi canım
Hemde vitaminler vardı içeriğinde gönül rahatlığıyla kullandım ben
Sizede iyi gelir inş acıları geçsin bi an önce
Bende doktorumuza güveniyorum diğer oğlumuda aynı doktorla buyuttuk kendisi bebeklere hiç kıyamıyor acı çekmelerine falan o yüzden kötü olsa önermezdi.mesela caljel falan oluyor ya onu 10 yıl önce büyük oğluma bile önermemişti.icindeki bir madde kalbe zarar veriyormuş.bugun yine onlardan falan alma bu çok iyi dedi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back