- 7 Ocak 2018
- 27.431
- 79.688
- 598
- 35
He kız kocaman oldu dahaaaaa 1 kere uyuyor 1 yaşından beri1 kere uyuyor değil mi gün icinde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He kız kocaman oldu dahaaaaa 1 kere uyuyor 1 yaşından beri1 kere uyuyor değil mi gün icinde
Eşime izin vermiyorlar izinler kapalı kara kuvvetlerinde benim iznim var onu almaya çalışcam haftaya gidince annem abimin çocuklarına bakıyor gel diyemem tek umudum valinin evden çalışmaya onay vermesiYanina gelebilecek kimse varmi
Esinle donusumlu izin alsaniz
Benim cadının isi belli olmuyorHe kız kocaman oldu dahaaaaa 1 kere uyuyor 1 yaşından beri
Sigortasız çalıştırmaları çok kötü ama yaSağolun kızlar zaten birkaç ay önce ben şikayet etmiştim başta sigortalı diye anlaştılar ama eşimi sigorta yapıcaz diye oyalıyorlardı devamlı. Ha bugün ha yarın gibi.
Şikayet ettim sigortasız işçi çalıştırıyolar diye aksi gibi eşimin iZin gününde gitmişler kontrole
Ama pes etmedim olur da eşim kafeler açılınca yine orda çalışırsa yine şikayet edeceğim
Ama sanmıyorum artık başka bir iş bakar. Veya kendi yerimizi açarız belki. Hayat bu belli mi olur.
Sağlığımız yerinde olsun da bir çaresini buluruz elbet
Benim kızı uyutmasan uyumuyorBenim cadının isi belli olmuyor
Bir yerlerde sızmış olarak buluyorum sürekli bugün 2 kere uyudu
Rabbim hayırlı kapılar açsın inşallahSağolun kızlar zaten birkaç ay önce ben şikayet etmiştim başta sigortalı diye anlaştılar ama eşimi sigorta yapıcaz diye oyalıyorlardı devamlı. Ha bugün ha yarın gibi.
Şikayet ettim sigortasız işçi çalıştırıyolar diye aksi gibi eşimin iZin gününde gitmişler kontrole
Ama pes etmedim olur da eşim kafeler açılınca yine orda çalışırsa yine şikayet edeceğim
Ama sanmıyorum artık başka bir iş bakar. Veya kendi yerimizi açarız belki. Hayat bu belli mi olur.
Sağlığımız yerinde olsun da bir çaresini buluruz elbet
yok kız nıye kandırayımIyiymis
Ben saldım gitti
Kandırmayın kizi
mutluysan boyle yasa can43 yaşındayım
Öğretmenim
9 . Ve 11. Sınıfta olmak üzere iki oğlum var
Çocukların babasından ayrı yaşıyorum. (Özetle kayınvalide yüzünden )
Çocukların babası kimya mezunu ticaretle uğraşıyor zaman içinde bir-çok iş kurma ve değişimi yaşadı
Şu an emlak işiyle meşgul
Lojmandan bakıcı araştırsan hem iki çocuk var aklında evde kalmaz yalnız kalıyordı çocuklar sende daha rahat olursun hem.Haftada 2-3gün bakarEşime izin vermiyorlar izinler kapalı kara kuvvetlerinde benim iznim var onu almaya çalışcam haftaya gidince annem abimin çocuklarına bakıyor gel diyemem tek umudum valinin evden çalışmaya onay vermesi
Lojmandan bakıcı araştırsan hem iki çocuk var aklında evde kalmaz yalnız kalıyordı çocuklar sende daha rahat olursun hem.Haftada 2-3gün bakarEşime izin vermiyorlar izinler kapalı kara kuvvetlerinde benim iznim var onu almaya çalışcam haftaya gidince annem abimin çocuklarına bakıyor gel diyemem tek umudum valinin evden çalışmaya onay vermesi
Ben güveniyororum asıllarınaKizlar benim bildigim Pfizer/BionTech ve Moderna asiya cok yakinlar, sonuclar olumlu ama mesela Pfizerin gelistirdigi cok soguk ortamda (-70 falan) saklamak gerekiyormus ve oyle bir altyapi bircok yerde yok. Moderna`ya ise basvurdum bu arada, gideyim de bir el atayim calismalara