• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yanina gelebilecek kimse varmi
Esinle donusumlu izin alsaniz
Eşime izin vermiyorlar izinler kapalı kara kuvvetlerinde benim iznim var onu almaya çalışcam haftaya gidince annem abimin çocuklarına bakıyor gel diyemem tek umudum valinin evden çalışmaya onay vermesi

Sağolun kızlar 🙏 zaten birkaç ay önce ben şikayet etmiştim başta sigortalı diye anlaştılar ama eşimi sigorta yapıcaz diye oyalıyorlardı devamlı. Ha bugün ha yarın gibi.

Şikayet ettim sigortasız işçi çalıştırıyolar diye aksi gibi eşimin iZin gününde gitmişler kontrole 😅

Ama pes etmedim olur da eşim kafeler açılınca yine orda çalışırsa yine şikayet edeceğim

Ama sanmıyorum artık başka bir iş bakar. Veya kendi yerimizi açarız belki. Hayat bu belli mi olur.

Sağlığımız yerinde olsun da bir çaresini buluruz elbet
Sigortasız çalıştırmaları çok kötü ama ya😔
Bu konunun üzerine düşün zerya
Başka güvenceniz var mı sağlık konusunda

Benim cadının isi belli olmuyor
Bir yerlerde sızmış olarak buluyorum sürekli bugün 2 kere uyudu
Benim kızı uyutmasan uyumuyor

sabah geç kalıyor 10 da eeeee haliyle öğle uykusu geç oluyor geç uyanınca kaşma da geç uykuya geçiyor normalde en geç 9 da uyuturum😥😥

Sağolun kızlar 🙏 zaten birkaç ay önce ben şikayet etmiştim başta sigortalı diye anlaştılar ama eşimi sigorta yapıcaz diye oyalıyorlardı devamlı. Ha bugün ha yarın gibi.

Şikayet ettim sigortasız işçi çalıştırıyolar diye aksi gibi eşimin iZin gününde gitmişler kontrole 😅

Ama pes etmedim olur da eşim kafeler açılınca yine orda çalışırsa yine şikayet edeceğim

Ama sanmıyorum artık başka bir iş bakar. Veya kendi yerimizi açarız belki. Hayat bu belli mi olur.

Sağlığımız yerinde olsun da bir çaresini buluruz elbet
Rabbim hayırlı kapılar açsın inşallah

43 yaşındayım
Öğretmenim
9 . Ve 11. Sınıfta olmak üzere iki oğlum var
Çocukların babasından ayrı yaşıyorum. (Özetle kayınvalide yüzünden 😂)
Çocukların babası kimya mezunu ticaretle uğraşıyor zaman içinde bir-çok iş kurma ve değişimi yaşadı
Şu an emlak işiyle meşgul
mutluysan boyle yasa can

Bende biraz kitap okusam ya da bir bölüm dizi izlesem diyorum şu saatlerde ama uyku daha ağır basıyor uyuyakalıyorum 🙈

Eşime izin vermiyorlar izinler kapalı kara kuvvetlerinde benim iznim var onu almaya çalışcam haftaya gidince annem abimin çocuklarına bakıyor gel diyemem tek umudum valinin evden çalışmaya onay vermesi
Lojmandan bakıcı araştırsan hem iki çocuk var aklında evde kalmaz yalnız kalıyordı çocuklar sende daha rahat olursun hem.Haftada 2-3gün bakar

Lojmandan bakıcı araştırsan hem iki çocuk var aklında evde kalmaz yalnız kalıyordı çocuklar sende daha rahat olursun hem.Haftada 2-3gün bakar

Kizlar benim bildigim Pfizer/BionTech ve Moderna asiya cok yakinlar, sonuclar olumlu ama mesela Pfizerin gelistirdigi cok soguk ortamda (-70 falan) saklamak gerekiyormus ve oyle bir altyapi bircok yerde yok. Moderna`ya ise basvurdum bu arada, gideyim de bir el atayim calismalara:halay:
Ben güveniyororum asıllarına

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back