Koronodan dolayı kimse bakmıyor canım dışarıdan geliyorlar komşularım var onlarında 2 şer çocugu var. İznimi alayımda bakarım artık eşimin izinleri açılsaydı o bakardı 1 aya yakın izni varLojmandan bakıcı araştırsan hem iki çocuk var aklında evde kalmaz yalnız kalıyordı çocuklar sende daha rahat olursun hem.Haftada 2-3gün bakar
İzin açılmaz herhalde ya artık 20 gün iznimiz var bizimde yanacak sene sonu geldi zaten .Koronodan dolayı kimse bakmıyor canım dışarıdan geliyorlar komşularım var onlarında 2 şer çocugu var. İznimi alayımda bakarım artık eşimin izinleri açılsaydı o bakardı 1 aya yakın izni var
nereye gıİyi geceler kızlar
Herkes kendini tanıtıyor galiba patronKızlar 10 aylık oğlum var
28 yaşındayım
Güneydoğuda görev yapıyoruz eşim asker
Ben şuan bebek büyütüyorum işletme mevzusuyum uluslarası ticaretten de çift ana dal yapmıştım işten ayrılıp evlendim . Şimdi aile bütçesi yönetiyorum
Ben gececi neşet var canm kenarda bekliyordum görmedin beni süpürgenin telinden kıl payı kaçtımİyi geceler canımmmmmlarrrrrrrrr
şıraları temizleyeyimmmmmmmmmm kimsecikler kalmasın
Çok teşekkür ederim.Inan kendimi düşünmüyorum acı çektiği için ve derdine derman olmadigim için çok üzülüyorum.bizim kok dıslerde oyle olmustu Rabbım yar ve yardımcınız olsun
Allah başka dert vermesin inşallah en kotu derdimiz bu olsun bunada şükürAmın inşallah bacım canları sagolsun bunlarda gecer
Bende doktorumuza güveniyorum diğer oğlumuda aynı doktorla buyuttuk kendisi bebeklere hiç kıyamıyor acı çekmelerine falan o yüzden kötü olsa önermezdi.mesela caljel falan oluyor ya onu 10 yıl önce büyük oğluma bile önermemişti.icindeki bir madde kalbe zarar veriyormuş.bugun yine onlardan falan alma bu çok iyi dedi.Bize iyi geldi canım
Hemde vitaminler vardı içeriğinde gönül rahatlığıyla kullandım ben
Sizede iyi gelir inş acıları geçsin bi an önce
Bende öyle hissediyorum işte birde aç olduğunu biliyorum ama yemiyor ya o çok üzücü oluyorÇok teşekkür ederim.Inan kendimi düşünmüyorum acı çektiği için ve derdine derman olmadigim için çok üzülüyorum.
Günaydın canım nasılsınız bebişler nasılGünaydınlar gününüz musmutlu geçsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?