• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cennetmeyvesii Cennetmeyvesii 12 haftalık hamileydim doktora gittik ilk kez bebeğin elleri kolları filan hareket ediyordu çok şaşırmıştık aaaa dedim kocaman abi olmuş 😅 oradan abi bebek kaldı nickname 🤪
Iyiymis 🤣
ama kızlar bana yazık degılmı nasıl okuyacagım onca mesajı 🤣🤣
Ben saldım gitti🤣
Canım cok takma boyle seylerı emın ol iştahı duzene gırecek.
Kandırmayın kizi🤣

Dalga geçer gibi valla aç kap deney yaptılar resmen dikkat etmeyen çocuklar değil büyükler madem okulları kapatıyorsun çalışan annelerede kolaylık sağla valinin inisiyatifine bırakma çok sinirliyim 2 çocuk ben ne yapcam şimdi

Evet bende en cok buna uzuluyorum ama kurumlarda asla ozveri anlayis veya hosgoru yok
Sut izni varken adim atmayan personel yogun birimde diye ( digeri tek calisti hep geldi ama 2 kiside yetismiyor biri disari cikiyor o donem disardaki isler durdurulmustu) tum kuruma esnek calismayi getirtmiyor benim odada 4 kisi oturmam veya kucucuk odada 3 veznedar hosuna gidiyor bizim kurumda 3 oda esnek calismaya gecebilir ama bu 4. Odadaki 1 kisi yuzunden gecmiyor
Tam tersi ben bu hafta tatil var diye 2 kisiye izin alin demistim tek kalacaktim ama gitmek yine kismet olmadi donersem ilk isim izne gondermek

Iyi aksamlar kizlar. Esim elektronik muhendisi Telekomda yönetici olarak calisiyor. Ben devlet okulunda ögretmenim. Biri 7 biri 2 yas ikintane evladim var. Kucuk de vraz daha buyuyunce egitim hayatima devam etmek istiyorum insaallah. 2. Universite ya da yuksek lisans. Hangisi olursa. Birikimlerimin bir kismiyla gezmek istiyorum cocuklarimla.birlikte. Onlar da gezsin gorsun istiyorum. Insaalalh nasip olur bakalim. Okullarin acilmamasi cok dogru bir karar oldu. Gecen hafta sinav haftamizdo ve 5 gun okul grubundan surekli yeni vaka mesajlari geldi.Hepimize saglijli huzurlu ve birikimli gunler diliyorum❤

Iyi aksamlar kizlar. Esim elektronik muhendisi Telekomda yönetici olarak calisiyor. Ben devlet okulunda ögretmenim. Biri 7 biri 2 yas ikintane evladim var. Kucuk de vraz daha buyuyunce egitim hayatima devam etmek istiyorum insaallah. 2. Universite ya da yuksek lisans. Hangisi olursa. Birikimlerimin bir kismiyla gezmek istiyorum cocuklarimla.birlikte. Onlar da gezsin gorsun istiyorum. Insaalalh nasip olur bakalim. Okullarin acilmamasi cok dogru bir karar oldu. Gecen hafta sinav haftamizdo ve 5 gun okulfayfik. Surekli yeni vaka mesajingeldi okul grubundan. Hepimize saglijli huzurlu ve birikimli gunler diliyorum❤
Bende nedense yüksek lisansa başlama isteğim oluştu 😟

Dalga geçer gibi valla aç kap deney yaptılar resmen dikkat etmeyen çocuklar değil büyükler madem okulları kapatıyorsun çalışan annelerede kolaylık sağla valinin inisiyatifine bırakma çok sinirliyim 2 çocuk ben ne yapcam şimdi
Penguen biraz annen gelse olmaz mi acaba imkan yok mu

Yanina gelebilecek kimse varmi
Esinle donusumlu izin alsaniz

Kendini biraz anlatsana tanışalım 😍
Neyi anlatayım kız 🤣
Kasımın 24unde 35 olacak 164 cme 70 kilo bir hatunum🤣2 ayda 4 kilo aldım nasıl oldu anlamadim🤣
2 yavrum var kız 12 oğlan 7 yas 13 senelik evli evlendikten 2 ay sonra atanan bir memurum🤣
Kv altımda oturur. Oğlu da ana kuzusu.
Kvnin oğlu esnaf 13 yıldır para yok der
Birinde tokiye ev öderken ben. bittiğini söylemedi ama ben hesaplayınca buldum. Benim maaşla anasının evinin faturaların ödendiğini öğrenince bir daha 5 kurus vermedim onun kuyruk acısı var 5 kurus harcamaz bana. Ama anaya yağdırır.
Bende kendime wwpolo araba aldım.
Sonra evin içini yaptırdım bi kredide ona çektim 5kurus harcamadı.
Martta borcum harcim bitti. Kredi kartlarını ödeyip kalan Maaş hop birikime. Kaç maaş aldigimi ne kadar biriktirdigimi bilmez. Bende onunkini bilmem. Çocukların hatrına devam eden bir ev arkadaşlığı bizimki

Kizlar benim bildigim Pfizer/BionTech ve Moderna asiya cok yakinlar, sonuclar olumlu ama mesela Pfizerin gelistirdigi cok soguk ortamda (-70 falan) saklamak gerekiyormus ve oyle bir altyapi bircok yerde yok. Moderna`ya ise basvurdum bu arada, gideyim de bir el atayim calismalara:halay:

Eklentiler

• IMG-20201029-WA0020.jpeg
    IMG-20201029-WA0020.jpeg
    111,7 KB · Görüntüleme: 60
Neyi anlatayım kız 🤣
Kasımın 24unde 35 olacak 164 cme 70 kilo bir hatunum🤣2 ayda 4 kilo aldım nasıl oldu anlamadim🤣
2 yavrum var kız 12 oğlan 7 yas 13 senelik evli evlendikten 2 ay sonra atanan bir memurum🤣
Kv altımda oturur. Oğlu da ana kuzusu.
Kvnin oğlu esnaf 13 yıldır para yok der
Birinde tokiye ev öderken ben. bittiğini söylemedi ama ben hesaplayınca buldum. Benim maaşla anasının evinin faturaların ödendiğini öğrenince bir daha 5 kurus vermedim onun kuyruk acısı var 5 kurus harcamaz bana. Ama anaya yağdırır.
Bende kendime wwpolo araba aldım.
Sonra evin içini yaptırdım bi kredide ona çektim 5kurus harcamadı.
Martta borcum harcim bitti. Kredi kartlarını ödeyip kalan Maaş hop birikime. Kaç maaş aldigimi ne kadar biriktirdigimi bilmez. Bende onunkini bilmem. Çocukların hatrına devam eden bir ev arkadaşlığı bizimki
Ayyyyy😳😳😳

Kizlar benim bildigim Pfizer/BionTech ve Moderna asiya cok yakinlar, sonuclar olumlu ama mesela Pfizerin gelistirdigi cok soguk ortamda (-70 falan) saklamak gerekiyormus ve oyle bir altyapi bircok yerde yok. Moderna`ya ise basvurdum bu arada, gideyim de bir el atayim calismalara:halay:
Maaş iyi mi acaba 🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back