Ahhhhhh bibizim.dis cok fenaydı inan sabah uyandik agzi kanBen görene kadar iyi akşamlar oldusağol canm bir sürprizim var sana bebegin dün akşam dişi patladı 3 gündür hem kendisini hem bizi mahvetti kuzucuğum inşallah hemen acısı geçer.bugun doktora getirdik kontrole doktorumuzda seviniyor dişi patlamış adam olmuş diyor bitkisel bi toz verdi ağzına dökuyoruz dış etlerinin şişini,acısını ve zonklamasini alıyormuş inşallah iyi gelir.kac güne normale döner tuce sence.cok fena çünkü geceyi gündüzü birbirine kattı
Öncesi sonrası derken 1 hafta kesin oluyor çocuk cok yıpratıyor oğlum çok yıprandı yüzü küçüldü filanBen görene kadar iyi akşamlar oldusağol canm bir sürprizim var sana bebegin dün akşam dişi patladı 3 gündür hem kendisini hem bizi mahvetti kuzucuğum inşallah hemen acısı geçer.bugun doktora getirdik kontrole doktorumuzda seviniyor dişi patlamış adam olmuş diyor bitkisel bi toz verdi ağzına dökuyoruz dış etlerinin şişini,acısını ve zonklamasini alıyormuş inşallah iyi gelir.kac güne normale döner tuce sence.cok fena çünkü geceyi gündüzü birbirine kattı
Paranın değeri yok gerçektenDün akşam 340 lira e bebekte
Bugünde 270 disarda harcadım
Paralar uçuyor resmen
Bende öyleyim inan ki ama hergün harcanıyor209 çanta
200 benzin
3 tl ekmek
Evde hersey var bir hafta ekmek dışında harcama olmasa iyi olacak
Neden kanAhhhhhh bibizim.dis cok fenaydı inan sabah uyandik agzi kan
Valla şeker bende yetişemiyorumama kızlar bana yazık degılmı nasıl okuyacagım onca mesajı
Canım cok takma boyle seylerı emın ol iştahı duzene gırecek.Kızlar abi bebeğe biraz ıspanak yedirdim üst dişi beyazlamışşaşırdık mi hayır Emzirdim uyuttum . Hemen bulgur pilavı kavurduk akşama suyu dökerim . Soğan doğradım dolaba koydum . Cacık yaptım dolaba gitti . Kendime süt çayı rezene demledim . Hemen puding yaptım bardaklara altına ve arasına bebe bisküvisi koydum üzerine ceviz . Bu arada ben bir karar aldım . Bebeğin yemek olayını kafama takıp düşündükçe ilerleme olmuyor açıkçası önceden güzel yermiş onu anladım . Artık takmayacağım annem takılmaz ısrar etmezsen o çocuk toparlanacak diyor umarım öyle olur birkaç gün sabırlı olup ısrarsız kalmam lazım . Akşam için yaptığım kavanoz mamaları bitti bizim için artık .
bizim kok dıslerde oyle olmustu Rabbım yar ve yardımcınız olsunNeden kanbizde ciddi derecede ağlama huzursuzluk var iştah yok hiç durmuyor uyku yok.Buzlu diş kaşıyıci veriyorum parcalicak gibi sokuyor ağzına kaç gün sürer böyle sence.
Offf varya çocuğuma kıyamıyorum kendisi mahvaldu.Öncesi sonrası derken 1 hafta kesin oluyor çocuk cok yıpratıyor oğlum çok yıprandı yüzü küçüldü filan
Perşembe gece patladı bizim o sabah uyandık ağzı kanamıştı çok zor patlattıNeden kanbizde ciddi derecede ağlama huzursuzluk var iştah yok hiç durmuyor uyku yok.Buzlu diş kaşıyıci veriyorum parcalicak gibi sokuyor ağzına kaç gün sürer böyle sence.
Amin canm sağol inşallah sağlıcakla ağrısız acısız geciririz bu süreci.Abi bebekte güzel dişleriyle inşallah yemeklerini hep güzel yerbizim kok dıslerde oyle olmustu Rabbım yar ve yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?