🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahhhhhh bibizim.dis cok fenaydı inan sabah uyandik agzi kan

Öncesi sonrası derken 1 hafta kesin oluyor çocuk cok yıpratıyor oğlum çok yıprandı yüzü küçüldü filan

Canım cok takma boyle seylerı emın ol iştahı duzene gırecek.

Neden kan bizde ciddi derecede ağlama huzursuzluk var iştah yok hiç durmuyor uyku yok.Buzlu diş kaşıyıci veriyorum parcalicak gibi sokuyor ağzına kaç gün sürer böyle sence.
bizim kok dıslerde oyle olmustu Rabbım yar ve yardımcınız olsun

Neden kan bizde ciddi derecede ağlama huzursuzluk var iştah yok hiç durmuyor uyku yok.Buzlu diş kaşıyıci veriyorum parcalicak gibi sokuyor ağzına kaç gün sürer böyle sence.
Perşembe gece patladı bizim o sabah uyandık ağzı kanamıştı çok zor patlattı cuma cumartesi pazar derken bak 1 hafta daha geçti iştah 2 gündür çok az yerine geldi diş büyüdü tabi ki . Kesin 200 gram filan verdi yüzü küçüldü . Sen mama filan ver ek gıdaya zorlama anne sütü mama artık ne içerse. 1 hafta sürüyor canım biraz sabır lazımmış onu anladım ben . Benim oğlum dil kaşıyıcı filan almadı herşeyi kaldırıp attı . Biraz havuç kemirdi o kadar . Gece uyuyamadan ilaç verdim 19:00 gibi tabi gece 1 de etki bitmiş oluyor başlıyordu yatakta gözleri kapalı dön dön durmadan yanıma alıyorum ayakları ile bizi itti elleri ile zorlandık açıkçası o ara bende yorgundum kv ler geldi gitti filan . Toparlanmaya başladık geçti o durum iştahta toparlanıyor inş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…