- 6 Ağustos 2010
- 39.432
- 70.211
- 798
Merhaba canım bugün evde ,ev dışında oldukça koşuşturmacalı bir gün yaşadım .Varyemez abla göremedim seni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canım bugün evde ,ev dışında oldukça koşuşturmacalı bir gün yaşadım .Varyemez abla göremedim seni
devam etseydın keske canSelam kızlar
Eşim makam şoförü (ayrıntı veremem)
32 yaşımdayım
2 kızım var biri 13.5 yaşında diğeri 2 yaşında
Liseye giderken evlendim okulu bıraktım sonradan liseyi bitirdim üniversite 1 i okudum türk dili ve edebiyatı bölümü bıraktım
Umarım benim şu hayatta tek derdim bu İnanCanım cok takma boyle seylerı emın ol iştahı duzene gırecek.
Aaaa hoşgeldin takıl bize hayatını yaşaMerhabalarrr , bende altın severlerdenim kızlar su an birikim yapamasam da günlük yaşantı ve gelir giderlerden bahsedebilirim
Abla hoşgeldinUmarım herkes iyidir
Amın inşallah bacım canları sagolsun bunlarda gecerAmin canm sağol inşallah sağlıcakla ağrısız acısız geciririz bu süreci.Abi bebekte güzel dişleriyle inşallah yemeklerini hep güzel yer
Biz de nşa mali müşavir olup çok alakasız bir sektöre yönelmiş iş makineleri ile uğraşan bir koca, matematik öğretmeni bendeniz, biri mart 2017 diğeri kasım 2019 doğumlu iki kız çocuğu ile yarışmaya istanbuldan katılıyoruz efendimKızlar eşleriniz ne iş yapıyor benim eşim asker
Hosbuldumm başka bi konu da sizi takip ediyordum konulara hakimim aslındaAaaa hoşgeldin takıl bize hayatını yaşa
Can cıttten hıc takma bebış daha kucuk. sen bak annesi takmadıkca dahada guzelesecek. hersey. ben hıc takmıyorum.. 4 ay once kı kontrolumuz vardı. detaylı pada 84 boyunda. 13 kılo cıkmıstı ve halen gıtmedık. cumku doktorumuz . gelmemızı dogru bulmuyor.Umarım benim şu hayatta tek derdim bu İnan
Ne kullandın canım dişleri için toz demiştinOfff varya çocuğuma kıyamıyorum kendisi mahvaldu.
boza simdi elektrik alamadım dersin dıger taliplerle yola devam edeyım.Biz de nşa mali müşavir olup çok alakasız bir sektöre yönelmiş iş makineleri ile uğraşan bir koca, matematik öğretmeni bendeniz, biri mart 2017 diğeri kasım 2019 doğumlu iki kız çocuğu ile yarışmaya istanbuldan katılıyoruz efendim
Yeni gelenler hoşgeldiniz.
Doktor bize bi toz verdi bitkisel ağzına 2 saate bir dök dedi insallah faydasi olur.Birde günde 3 kez calpol ver dedi 3-4gun boyunca vermeye devam et dedi.valla her şeyi deniyorum ne isterse onu yediriyorum artık.sabaha kadar ayağımda sallıyorum yatagin ortasına oturuyorum hiç indirmeden sallamaya devam ediyorum öyle sabah ediyoruz ikimizde 3 gündür.Perşembe gece patladı bizim o sabah uyandık ağzı kanamıştı çok zor patlattı cuma cumartesi pazar derken bak 1 hafta daha geçti iştah 2 gündür çok az yerine geldi diş büyüdü tabi ki . Kesin 200 gram filan verdi yüzü küçüldü . Sen mama filan ver ek gıdaya zorlama anne sütü mama artık ne içerse. 1 hafta sürüyor canım biraz sabır lazımmış onu anladım ben . Benim oğlum dil kaşıyıcı filan almadı herşeyi kaldırıp attı . Biraz havuç kemirdi o kadar . Gece uyuyamadan ilaç verdim 19:00 gibi tabi gece 1 de etki bitmiş oluyor başlıyordu yatakta gözleri kapalı dön dön durmadan yanıma alıyorum ayakları ile bizi itti elleri ile zorlandık açıkçası o ara bende yorgundum kv ler geldi gitti filan . Toparlanmaya başladık geçti o durum iştahta toparlanıyor inş
hos geldin can sohbet muhabbet. bıtıkım burdaMerhabalarrr , bende altın severlerdenim kızlar su an birikim yapamasam da günlük yaşantı ve gelir giderlerden bahsedebilirim
bende onu soracaktım bızım markette un ve sıvıyag ekmek kalmamısYine kısıtlamalar geliyor galiba
hangi kanalCumhurbaşkanı açıklama yapıyor