• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selam kızlar
Eşim makam şoförü (ayrıntı veremem)🤪🤪
32 yaşımdayım
2 kızım var biri 13.5 yaşında diğeri 2 yaşında
Liseye giderken evlendim okulu bıraktım sonradan liseyi bitirdim üniversite 1 i okudum türk dili ve edebiyatı bölümü bıraktım😥😥
devam etseydın keske can

Kızlar eşleriniz ne iş yapıyor benim eşim asker 😍
Biz de nşa mali müşavir olup çok alakasız bir sektöre yönelmiş iş makineleri ile uğraşan bir koca, matematik öğretmeni bendeniz, biri mart 2017 diğeri kasım 2019 doğumlu iki kız çocuğu ile yarışmaya istanbuldan katılıyoruz efendim 😂
Yeni gelenler hoşgeldiniz.

Eşim müzisyen ve çiçekçilik yapıyordu aslında ama virüs ten dolayı müzisyenlik yapamiyor su an küçük bi yer tuttuk orada çilek üretimi yapiyoruz sipariş üzerine, mevsimlik çalışıyoruz yani kızlar su an birikim yapamamamin sebebi bu kişi atlatalım o zaman hedeflerim var

Umarım benim şu hayatta tek derdim bu İnan
Can cıttten hıc takma bebış daha kucuk. sen bak annesi takmadıkca dahada guzelesecek. hersey. ben hıc takmıyorum.. 4 ay once kı kontrolumuz vardı. detaylı pada 84 boyunda. 13 kılo cıkmıstı ve halen gıtmedık. cumku doktorumuz . gelmemızı dogru bulmuyor.

Biz de nşa mali müşavir olup çok alakasız bir sektöre yönelmiş iş makineleri ile uğraşan bir koca, matematik öğretmeni bendeniz, biri mart 2017 diğeri kasım 2019 doğumlu iki kız çocuğu ile yarışmaya istanbuldan katılıyoruz efendim 😂
Yeni gelenler hoşgeldiniz.
boza simdi elektrik alamadım dersin dıger taliplerle yola devam edeyım. 🤣🤣

Perşembe gece patladı bizim o sabah uyandık ağzı kanamıştı çok zor patlattı 😞 cuma cumartesi pazar derken bak 1 hafta daha geçti iştah 2 gündür çok az yerine geldi diş büyüdü tabi ki . Kesin 200 gram filan verdi yüzü küçüldü . Sen mama filan ver ek gıdaya zorlama anne sütü mama artık ne içerse. 1 hafta sürüyor canım biraz sabır lazımmış onu anladım ben . Benim oğlum dil kaşıyıcı filan almadı herşeyi kaldırıp attı . Biraz havuç kemirdi o kadar . Gece uyuyamadan ilaç verdim 19:00 gibi tabi gece 1 de etki bitmiş oluyor başlıyordu yatakta gözleri kapalı dön dön durmadan yanıma alıyorum ayakları ile bizi itti elleri ile zorlandık açıkçası o ara bende yorgundum kv ler geldi gitti filan . Toparlanmaya başladık geçti o durum iştahta toparlanıyor inş
Doktor bize bi toz verdi bitkisel ağzına 2 saate bir dök dedi insallah faydasi olur.Birde günde 3 kez calpol ver dedi 3-4gun boyunca vermeye devam et dedi.valla her şeyi deniyorum ne isterse onu yediriyorum artık.sabaha kadar ayağımda sallıyorum yatagin ortasına oturuyorum hiç indirmeden sallamaya devam ediyorum öyle sabah ediyoruz ikimizde 3 gündür.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back