- 12 Ağustos 2019
- 2.943
- 9.067
- 158
Bende bendeKız tuce bende isletme mezunuyum
Artık kocaları isletiyoruz
Benim de 9 aylık oğlum varKızlar 10 aylık oğlum var
28 yaşındayım
Güneydoğuda görev yapıyoruz eşim asker
Ben şuan bebek büyütüyorum işletme mevzusuyum uluslarası ticaretten de çift ana dal yapmıştım işten ayrılıp evlendim . Şimdi aile bütçesi yönetiyorum
Bende muhasebe finansman mezunuyumKizlar bende muhasebe mezunuyum evlenince işten ayrildim artik domatesin biberin muhasebesini tutuyorum
Maşallah sizeBenim de 9 aylık oğlum var
Hahahah hoşgeldinKizlar bende muhasebe mezunuyum evlenince işten ayrildim artik domatesin biberin muhasebesini tutuyorum
Çok güzel bir bölümmüş ya keşke bitirseydinSelam kızlar
Eşim makam şoförü (ayrıntı veremem)
32 yaşımdayım
2 kızım var biri 13.5 yaşında diğeri 2 yaşında
Liseye giderken evlendim okulu bıraktım sonradan liseyi bitirdim üniversite 1 i okudum türk dili ve edebiyatı bölümü bıraktım
Evet canım haklısın bir ara kpss maceram olmuştu o yüzden bıraktım sonra kpss de olmayınca hepten bıraktımÇok güzel bir bölümmüş ya keşke bitirseydin
Offffff yaaaaaa tuzlu bişeyler ye canım tok tutması için simit filan ye2 kaşık çorba içebildim başka hiç bir şey yiyemedim
Karnım aç ama hiç bir şey istemiyorum
Temizlik yapsan ne iki çocuklar Allahım nasıl kız çocuğu bunlar canımdan bezdirdiler yemin ederim. Sinirden delirttiler büyük desen ders yapmam diye ağlar yanında oturunca saatlerce sürüyor mıymıy küçük o arada heryer dağıtıyor kalemle resim yapıyor halıya duvara kızınca banyoya kilitliyor kendini
Benimkide yere yatıyor hemen yorgunum ders yapamam diye ağlıyor seneye 1.sınıf olacak ayvayı yedik.Masa altına giriyor çıkıyor yılan gibi kıvrılıyorTemizlik yapsan ne iki çocuklar Allahım nasıl kız çocuğu bunlar canımdan bezdirdiler yemin ederim. Sinirden delirttiler büyük desen ders yapmam diye ağlar yanında oturunca saatlerce sürüyor mıymıy küçük o arada heryer dağıtıyor kalemle resim yapıyor halıya duvara kızınca banyoya kilitliyor kendini
Ben görene kadar iyi akşamlar oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?