• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben görene kadar iyi akşamlar oldu 😔sağol canm bir sürprizim var sana bebegin dün akşam dişi patladı 😬3 gündür hem kendisini hem bizi mahvetti kuzucuğum inşallah hemen acısı geçer.bugun doktora getirdik kontrole doktorumuzda seviniyor dişi patlamış adam olmuş diyor 😍bitkisel bi toz verdi ağzına dökuyoruz dış etlerinin şişini,acısını ve zonklamasini alıyormuş inşallah iyi gelir.kac güne normale döner tuce sence.cok fena çünkü geceyi gündüzü birbirine kattı 😞
Ahhhhhh bibizim.dis cok fenaydı inan sabah uyandik agzi kan

Ben görene kadar iyi akşamlar oldu 😔sağol canm bir sürprizim var sana bebegin dün akşam dişi patladı 😬3 gündür hem kendisini hem bizi mahvetti kuzucuğum inşallah hemen acısı geçer.bugun doktora getirdik kontrole doktorumuzda seviniyor dişi patlamış adam olmuş diyor 😍bitkisel bi toz verdi ağzına dökuyoruz dış etlerinin şişini,acısını ve zonklamasini alıyormuş inşallah iyi gelir.kac güne normale döner tuce sence.cok fena çünkü geceyi gündüzü birbirine kattı 😞
Öncesi sonrası derken 1 hafta kesin oluyor çocuk cok yıpratıyor oğlum çok yıprandı yüzü küçüldü filan

Kızlar abi bebeğe biraz ıspanak yedirdim üst dişi beyazlamış 🤯🤣 şaşırdık mi hayır 🧟‍♀️ Emzirdim uyuttum . Hemen bulgur pilavı kavurduk akşama suyu dökerim . Soğan doğradım dolaba koydum . Cacık yaptım dolaba gitti . Kendime süt çayı rezene demledim . Hemen puding yaptım bardaklara altına ve arasına bebe bisküvisi koydum üzerine ceviz . Bu arada ben bir karar aldım . Bebeğin yemek olayını kafama takıp düşündükçe ilerleme olmuyor açıkçası önceden güzel yermiş onu anladım . Artık takmayacağım annem takılmaz ısrar etmezsen o çocuk toparlanacak diyor umarım öyle olur birkaç gün sabırlı olup ısrarsız kalmam lazım . Akşam için yaptığım kavanoz mamaları bitti bizim için artık .
Canım cok takma boyle seylerı emın ol iştahı duzene gırecek.

Neden kan 😞bizde ciddi derecede ağlama huzursuzluk var iştah yok hiç durmuyor uyku yok.Buzlu diş kaşıyıci veriyorum parcalicak gibi sokuyor ağzına 😖kaç gün sürer böyle sence.
bizim kok dıslerde oyle olmustu Rabbım yar ve yardımcınız olsun

Neden kan 😞bizde ciddi derecede ağlama huzursuzluk var iştah yok hiç durmuyor uyku yok.Buzlu diş kaşıyıci veriyorum parcalicak gibi sokuyor ağzına 😖kaç gün sürer böyle sence.
Perşembe gece patladı bizim o sabah uyandık ağzı kanamıştı çok zor patlattı 😞 cuma cumartesi pazar derken bak 1 hafta daha geçti iştah 2 gündür çok az yerine geldi diş büyüdü tabi ki . Kesin 200 gram filan verdi yüzü küçüldü . Sen mama filan ver ek gıdaya zorlama anne sütü mama artık ne içerse. 1 hafta sürüyor canım biraz sabır lazımmış onu anladım ben . Benim oğlum dil kaşıyıcı filan almadı herşeyi kaldırıp attı . Biraz havuç kemirdi o kadar . Gece uyuyamadan ilaç verdim 19:00 gibi tabi gece 1 de etki bitmiş oluyor başlıyordu yatakta gözleri kapalı dön dön durmadan yanıma alıyorum ayakları ile bizi itti elleri ile zorlandık açıkçası o ara bende yorgundum kv ler geldi gitti filan . Toparlanmaya başladık geçti o durum iştahta toparlanıyor inş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back