• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar 10 aylık oğlum var
28 yaşındayım
Güneydoğuda görev yapıyoruz eşim asker
Ben şuan bebek büyütüyorum işletme mevzusuyum uluslarası ticaretten de çift ana dal yapmıştım işten ayrılıp evlendim . Şimdi aile bütçesi yönetiyorum
Benim de 9 aylık oğlum var 💙

29 yaşındayım
3 yaşına girmek üzere olan bir oğlum var

Eşim kafe işletmecisi idi. 1.5 yıl önce mekanını devretti ama çalışmaya devam ediyor aynı yerde. Şu sıralar işten ayrılmayı düşünüyor 🤣

Ben uluslararası ilişkiler mezunuyum, kendi mesleğimi hiç yapmadım 6 yıl kadar eşimin işlerine yardım ettim muhasebe personel yönetimi vs.

Şuan oğlumu yönetmeye çalışıyorum ama pek başaramıyorum 😂😂😂

Kızım kurabiye istedi yaptık bir kıt bile ısırmadı gıcık oldum 😏😂😂 sonra yerim anne diyor ama yok yemez daha..oğlum da anne hep gevrek olurdu bu sefer yumuşak olmuş dedi beğenmedi 🤷🏻‍♀️🤪 kahve çay yanına yerim bir kaç gün 🙃
Yemek olarak da tavuk sote pirinç pilavı yaptım..
Merakla açıklama bekliyorum yüz yüze eğitim tamam mı devam mı 🤔🥴

Selam kızlar
Eşim makam şoförü (ayrıntı veremem)🤪🤪
32 yaşımdayım
2 kızım var biri 13.5 yaşında diğeri 2 yaşında
Liseye giderken evlendim okulu bıraktım sonradan liseyi bitirdim üniversite 1 i okudum türk dili ve edebiyatı bölümü bıraktım😥😥

Selam kızlar
Eşim makam şoförü (ayrıntı veremem)🤪🤪
32 yaşımdayım
2 kızım var biri 13.5 yaşında diğeri 2 yaşında
Liseye giderken evlendim okulu bıraktım sonradan liseyi bitirdim üniversite 1 i okudum türk dili ve edebiyatı bölümü bıraktım😥😥
Çok güzel bir bölümmüş ya keşke bitirseydin 😔

Penguen Penguen kızzz temizlikmi yapıyorsun boşver gel dertleşelim iki lafın belini kıralım😂
Temizlik yapsan ne iki çocuklar Allahım nasıl kız çocuğu bunlar canımdan bezdirdiler yemin ederim. Sinirden delirttiler büyük desen ders yapmam diye ağlar yanında oturunca saatlerce sürüyor mıymıy küçük o arada heryer dağıtıyor kalemle resim yapıyor halıya duvara kızınca banyoya kilitliyor kendini

Temizlik yapsan ne iki çocuklar Allahım nasıl kız çocuğu bunlar canımdan bezdirdiler yemin ederim. Sinirden delirttiler büyük desen ders yapmam diye ağlar yanında oturunca saatlerce sürüyor mıymıy küçük o arada heryer dağıtıyor kalemle resim yapıyor halıya duvara kızınca banyoya kilitliyor kendini
Benimkide yere yatıyor hemen yorgunum ders yapamam diye ağlıyor seneye 1.sınıf olacak ayvayı yedik.Masa altına giriyor çıkıyor yılan gibi kıvrılıyor

Cankusunannesi Cankusunannesi günaydın canım nasılsınız 💐😍 @Biliyonsen günaydın şeker doğuma ne kadar kaldı
Ben görene kadar iyi akşamlar oldu 😔sağol canm bir sürprizim var sana bebegin dün akşam dişi patladı 😬3 gündür hem kendisini hem bizi mahvetti kuzucuğum inşallah hemen acısı geçer.bugun doktora getirdik kontrole doktorumuzda seviniyor dişi patlamış adam olmuş diyor 😍bitkisel bi toz verdi ağzına dökuyoruz dış etlerinin şişini,acısını ve zonklamasini alıyormuş inşallah iyi gelir.kac güne normale döner tuce sence.cok fena çünkü geceyi gündüzü birbirine kattı 😞

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back