- 11 Mart 2013
- 33.315
- 1
- 53.238
- 798
- 32
Sevgiyeyolculuk şekerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İsterimAramıza hoşgeldin o zaman listemize girmek ister misin
Aylık hedef veriyoruz kasım ayı için ne yazalımİsterim
1 gr yazabilirizAylık hedef veriyoruz kasım ayı için ne yazalım
Sağol canım hepimizin bereketli olsun ❤Merhaba biz 775 ten aldık sanırım hafta sonu bereketli olsun
Teşekkür ederim canım simdiden bizim kızı koltuk tepesinden indirecek etkinliklere asla hayır diyememAkşam atacağım Sana
Sizde aramıza katılmak ister misinizSağol canım hepimizin bereketli olsun ❤
Tabi, 33 yaşındayım. özel sektörde öğretmenim, Tüp bebek ile 11 haftalık hamileyim kanamalarm oldugu için 20 gün önce işten ayrıldım.. kendi maaşım yok artık esimden kalanla ufak tefek birikim yapmak istiyorumHoşgeldiniz tanışalım mi
Sağlıkla kucaklayın inş aramıza hoşgeldiniz az çok önemli değil önemli olan birşeyler biriktirmek sohbet etmekTabi, 33 yaşındayım. özel sektörde öğretmenim, Tüp bebek ile 11 haftalık hamileyim kanamalarm oldugu için 20 gün önce işten ayrıldım.. kendi maaşım yok artık esimden kalanla ufak tefek birikim yapmak istiyorum
Inşallah, hoş buldumSağlıkla kucaklayın inş aramıza hoşgeldiniz az çok önemli değil önemli olan birşeyler biriktirmek sohbet etmek
Listeye ekleyeyim miInşallah, hoş buldum
Emredersin komutanım.Aksam içtimasını alır bildiririmKızlar akşama gelirim şimdi abi bebeğe makarna yaptım sonra dışarı çıkaracağım öptüm herkesi okyonus seni vekilim tayin ettim akşama kadar
Benim eşim mak. MühendisiKızlar eşleriniz ne iş yapıyor benim eşim asker
Canım gülelim diye yazdımZeyno sende kayınvaliden için bunun diyorsan
Hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza alın inşallahTabi, 33 yaşındayım. özel sektörde öğretmenim, Tüp bebek ile 11 haftalık hamileyim kanamalarm oldugu için 20 gün önce işten ayrıldım.. kendi maaşım yok artık esimden kalanla ufak tefek birikim yapmak istiyorum
What is this abi bebekKızlar akşama gelirim şimdi abi bebeğe makarna yaptım sonra dışarı çıkaracağım öptüm herkesi okyonus seni vekilim tayin ettim akşama kadar