- 11 Mart 2013
- 33.315
- 1
- 53.238
- 798
- 32
Fark ettimBencede.Annemler gelmeyin dedi. çaktırmadim ama sevindim.Ama nereye kadar böyle gider bakalım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fark ettimBencede.Annemler gelmeyin dedi. çaktırmadim ama sevindim.Ama nereye kadar böyle gider bakalım.
İnstagramın var mı bi hesap buldum bebeklere etkinlik içinBencede.Annemler gelmeyin dedi. çaktırmadim ama sevindim.Ama nereye kadar böyle gider bakalım.
Süpersin şekerim bereketli olsun hemen yazıyorumtuce_tuce yarim gram aldım 257 TL internetten aldığım icin biraz yüksek oldu ama 1 aya zararım çıkar sanırım. 300 TL de nakit yazarsın benim birikime
Merhaba biz 775 ten aldık sanırım hafta sonu bereketli olsunMerhaba altinci kizlarbende 2 eski tarih çeyrek aldım 780 den. Her kuyumcu farkli fiyat veriyor .bu ara çeyrek alan var mi
Tabiki katılabilirsiniz.Hosgelgeldiniz güzel birikimleriniz olur inşMerhaba bayanlar ben de aranıza katılabilir miyim birikim yapmak istiyorum ben de .
Var canım.acaba kimdir nedirİnstagramın var mı bi hesap buldum bebeklere etkinlik için
Çok teşekkür ederim hoş buldum. İnşallah hepimşz güzel birkimler yaparızTabiki katılabilirsiniz.Hosgelgeldiniz güzel birikimleriniz olur inş
Keşke 6bin gram altının olsaAllah gönlüne göre versin canım inş güzel kar edersinSelam kızlar
Ben hala annemdeyim akşam eve geçeceğim ablam bırakacak
En son 3 bin gram gümüş almıştım onu bozdurdum bugün, 500 tl falan kâr ettim.
6 bin gram daha gümüşüm var yükselmesini bekliyorum:)
Akşam atacağım SanaVar canım.acaba kimdir nedir
Merhaba hoşgeldiniz ben ev sahibiyim nasılsınız tanışalımÇok teşekkür ederim hoş buldum. İnşallah hepimşz güzel birkimler yaparız
Bende arada 5-10 Euro almayı düşünüyorumKuyumcuya gidesim varArada dolardamı alsam ama paraya kıyamıyorum olanı altına yatırasım geliyor
Selam şeker bende seni etiketleyektim gelmişsinSelam kızlar
Gumus altindan daha çok çıkacak diyorlar ben olsam bozmamSelam kızlar
Hoşgeldiniz tanışalım miMerhaba altinci kizlarbende 2 eski tarih çeyrek aldım 780 den. Her kuyumcu farkli fiyat veriyor .bu ara çeyrek alan var mi
Merhabalar hoşbuldum. İstanbul da yaşıyorum 35 yaşındayım iki çocuğum var. Beş aydır altın birktirmeye çalışıyorum . Aylık 1 gr biriktiriyordum. Şimdi hedefim Aralık ta 5 gr bilezik almak.Merhaba hoşgeldiniz ben ev sahibiyim nasılsınız tanışalım
Aramıza hoşgeldin o zaman listemize girmek ister misinMerhabalar hoşbuldum. İstanbul da yaşıyorum 35 yaşındayım iki çocuğum var. Beş aydır altın birktirmeye çalışıyorum . Aylık 1 gr biriktiriyordum. Şimdi hedefim Aralık ta 5 gr bilezik almak.