- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 598
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Akşam anlatıcam dur şimdi sokağa çıkıyoruzWhat is this abi bebek
Neden yani
Sen git hatırlayabilirsem ben anlatırımAkşam anlatıcam dur şimdi sokağa çıkıyoruz
Hedefim avakado muz boza almakSen git hatırlayabilirsem ben anlatırım
İnşaat mühendisi.Kizim da bir yaşında ve minicik hayatindaki en sevdiği şeylerden biri inşaat izlemek.Kızlar eşleriniz ne iş yapıyor benim eşim asker
İyi gezmeler gözün arkada kalmasın biz buradayızKahveleri yaptım lokumla dağıtıyorum şimdiAkşam anlatıcam dur şimdi sokağa çıkıyoruz
Senin oğlan avokadoyu yemez bence daya makarnayı macera aramaHedefim avakado muz boza almak
Hayat sana güzelMinik uyuyor
Eşim diğer 2 sini dışarı çıkardı
Yemekler tamam
Uzandım
İnşaatciları ayrı severim benSana kanım kaynadı bak birdenİnşaat mühendisi.Kizim da bir yaşında ve minicik hayatindaki en sevdiği şeylerden biri inşaat izlemek.
Vekilsin bak ona göreİyi gezmeler gözün arkada kalmasın biz buradayızKahveleri yaptım lokumla dağıtıyorum şimdi
TamamVekilsin bak ona göre
Demek benim kaniminda sana kaynamasi için geçerli bir sebebi varmis.Ay mutlu oldum şimdi ama sebebini de merak ettim tabi,eşim inşaatçı ben fen öğretmeniİnşaatciları ayrı severim benSana kanım kaynadı bak birden
Olsun ben fen ve ilimide severimDemek benim kaniminda sana kaynamasi için geçerli bir sebebi varmis.Ay mutlu oldum şimdi ama sebebini de merak ettim tabi,eşim inşaatçı ben fen öğretmeni