• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar abi bebeğe biraz ıspanak yedirdim üst dişi beyazlamış 🤯🤣 şaşırdık mi hayır 🧟‍♀️ Emzirdim uyuttum . Hemen bulgur pilavı kavurduk akşama suyu dökerim . Soğan doğradım dolaba koydum . Cacık yaptım dolaba gitti . Kendime süt çayı rezene demledim . Hemen puding yaptım bardaklara altına ve arasına bebe bisküvisi koydum üzerine ceviz . Bu arada ben bir karar aldım . Bebeğin yemek olayını kafama takıp düşündükçe ilerleme olmuyor açıkçası önceden güzel yermiş onu anladım . Artık takmayacağım annem takılmaz ısrar etmezsen o çocuk toparlanacak diyor umarım öyle olur birkaç gün sabırlı olup ısrarsız kalmam lazım . Akşam için yaptığım kavanoz mamaları bitti bizim için artık .

Bazen ailelere yakın olsamıydık diyorum sonra da saçmalama kendine gel diyorum🤣
Canım bende öyle düşünüyordum ama zaman gectikce düşüncelerin değişiyor yakın olmak istiyorum aynı evin içi olmadıkça yakın olmak güzel 😢😢çok özlüyorum kısacık hayatta ailelerden uzak yasamak çok saçma geliyor

Kv ölürse tayin isteriz 😂😂😂

Eşime zorla aldırdıgım altınlar olmasaydı hala kiradaydık😡😡😡
Bak buraya yazıyorum eşim 230 bin yazdı 220 ye düşürüp zorla güzel arabamızı satacak bizi zarar ettirecek göreceksin hep böyle yapıyor çünkü kendine de söyledim

Canım bende öyle düşünüyordum ama zaman gectikce düşüncelerin değişiyor yakın olmak istiyorum aynı evin içi olmadıkça yakın olmak güzel 😢😢çok özlüyorum kısacık hayatta ailelerden uzak yasamak çok saçma geliyor

Bak burada ana tema aileler değil AİLEM😂

Kızlar abi bebeğe biraz ıspanak yedirdim üst dişi beyazlamış 🤯🤣 şaşırdık mi hayır 🧟‍♀️ Emzirdim uyuttum . Hemen bulgur pilavı kavurduk akşama suyu dökerim . Soğan doğradım dolaba koydum . Cacık yaptım dolaba gitti . Kendime süt çayı rezene demledim . Hemen puding yaptım bardaklara altına ve arasına bebe bisküvisi koydum üzerine ceviz . Bu arada ben bir karar aldım . Bebeğin yemek olayını kafama takıp düşündükçe ilerleme olmuyor açıkçası önceden güzel yermiş onu anladım . Artık takmayacağım annem takılmaz ısrar etmezsen o çocuk toparlanacak diyor umarım öyle olur birkaç gün sabırlı olup ısrarsız kalmam lazım . Akşam için yaptığım kavanoz mamaları bitti bizim için artık .
Kız artık takmayacagım dediğim 356778813455 mesaj...😂😂😂
Takma gerçekten oğlun sağlıklı emiyor tadını çıkar en şirin zamanları

Bende özlüyorum ama kv ler olduğu için istesek gideriz ama gitmiyorum. Ancak annemler Antalya’ya temelli taşınırlarsa oraya isteriz eşim diyor zaten . Bende annen de anında oraya taşınır dedim

Bence aksama yine kandirmaca kararlar cikacak
Bizim oturdugumuz yer cok kotuymus
Herkes tedirgin ust komsumun spor salonu var bosuna gidiyorum 2 3 kisiye ozel oldu keske kapatsak diyor

Zeyno sende kayınvaliden için bunun diyorsan

Bencede Tuğçe çok takiyorusn. Etrafta çocuğun yemeğini takmayanların çocukları hep iştahlı takanlar gerçekten yemiyor. Daha 1 yaşına gelmedi sanırım degil mi? Emdiği için bence takma senin sütün dünyalara bedel zaten.

Selam kızlar
Geçmişi akşm okuyacağım.
Yapmam gereken çok iş var.
Hava güzelken oğlumla dışarı çıktık.
parka götürdüm, salıncağa bindi.
dönerken markete uğradım.
6lı maden suyu kızılay
1 lt kola
Bademli çikolata
Fıstıklı çikolata
6lı Organik yumurta
10lu yumurta