• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar eşim arabayı satışa koydu 🤣 230 bin TL ye 1 TL bile düşmeyeceğiz 😀 eğer satılırsa elimizdeki çeyrekleri de verip diyarbakırda 265 bin TL ye bi Audi bulduk onu almak istiyoruz . Yanlız araba otomatikmiş ve ben hiç otomatik araba kullanmadım eşim rahat ol kullanırsın sen diyor birkaç çalışırım artık .
Gönlünüze göre olsun canim. Insaallah hayilisiyla alirsiniz. Ben ikisininde kullanan biri olarak rahat kullanirsin diyorum.

Bilmiyorum tuçe yaaa öyle de zor...biraz idare edelim önümüzdeki ay ablamla yeğenim gelir inşallah 🙏
Tabi bütün şehirler kapanmazsa 🥺
Bugün toplantı var ya tedbirler geliyor...
Okullar açılmayacakmış, restoranlar sadece paket servis, kahvehaneler kapanacak vs vs
Şu kışı bi atlatsak hayırlısı ile.....
Dün buradan çalışan birinin eşi aradı sağ olsun.. konuştuk ettik...kaymakamın eşi ve merkezden komutanın eşi ile bana gelmek istiyorlarmış...yaaa dedim başımın üstünde yeriniz var ama malum korona 😱😲 kusura bakmayın bunun ayıbı olmaz virüs bitince mutlaka davet edeceğim sizi dedim 😂
Bizim miniğin kalbinde delik var doğuştan, ayda bir kontrole götürüyoruz...kronik rahatsızlık kapsamında demişti doktor... ben de ekstra dikkat etmeye çalışıyorum o yüzden 🤕 onu da söyledim....bi silkelensinler yani şu devir ev gezmesi zamanı değil
Gördünüz mü bilmiyorum bir doktorun tweti vardı dün paylaşılan 3.5ywşında çocuk ölmüş koronadan ve hiç bir hastalığı yokken 😭😣 ciğerlerinden oluk oluk kan akarak öldü yazmış 😢
insanların bu davranışları benı öldurecek

tunaydın kızlar yetısemıyorum mesajlara masallah hep boyle olsun. bugun ısım yok sukur. ablam gelecek bızım bınaya tasındı. cok mutlu oldum. ıkımız ıcınde ıyı oldu. onun evını temizledik.esyaları tasınıyor suan. telaşimız bıter inşallah bu hafta

tunaydın kızlar yetısemıyorum mesajlara masallah hep boyle olsun. bugun ısım yok sukur. ablam gelecek bızım bınaya tasındı. cok mutlu oldum. ıkımız ıcınde ıyı oldu. onun evını temizledik.esyaları tasınıyor suan. telaşimız bıter inşallah bu hafta
Yaaaa ne güzel aynı binada 😍😍😍

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back