- 12 Ağustos 2019
- 2.943
- 9.067
- 158
Ennn sevmediğim markaGünün harcaması
209 tl p.cardin den eşime çanta aldım biraz pahalı oldu
Tel bozuk yoksa foto atacaktım
Bu ay battık
Niye kızEnnn sevmediğim markaO Markaya karşı bende bir tiksinti oluştu hiç kullanmadım üstelik U.s Polo ya baktınmı
İçtim kız sade sodamıda içtim
Bakmadım canımEnnn sevmediğim markaO Markaya karşı bende bir tiksinti oluştu hiç kullanmadım üstelik U.s Polo ya baktınmı
O yazıları marka işareti herseyini kahve veya siyah olması beni sinir ediyorNiye kız
Toplantı 15.00 te başlayacakmış açıklamalar akşamı bulur kesinToplantı devam ediyor mu kacta açıklama yapilacak hic bakmadım haberlere
Güle güle güzel günlerde kullansın.Ne güzel düşünceli eşi var öpsün başına koysun seni vallaBakmadım canım
Aldığım çok hoşuma gitti hemen aldim
Kız bende kalitesini beğenmiyorsun diye düşündümO yazıları marka işareti herseyini kahve veya siyah olması beni sinir ediyor
Yok kullanmadım kalitelidir ama imza şeklinde o markayı yazmalarına sinir oluyorumKız bende kalitesini beğenmiyorsun diye düşündüm
Sağol canımGüle güle güzel günlerde kullansın.Ne güzel düşünceli eşi var öpsün başına koysun seni valla
Kız bak altın çıkıyor kar etmeye başladınSağol canım
Her ne kadar parasını kendi maaş kartından ödemiş olsamdadüşünmeyede bilirdim
O da fena adam değildir canım herşey karşılıklı
Altından yana yüzüm hep güldüKız bak altın çıkıyor kar etmeye başladın
Bazen ailelere yakın olsamıydık diyorum sonra da saçmalama kendine gel diyorumEvet cok ıyı oldu. birbirimize destek oluruz. bebısde gelıyor
Benimde yaa maşallah birde uzun vadede alıyoruz yaAltından yana yüzüm hep güldü
Eşime zorla aldırdıgım altınlar olmasaydı hala kiradaydıkBenimde yaa maşallah birde uzun vadede alıyoruz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?