Aman boşver sezeryan iyi boşuna yırtılma gerek yokKorkuyorum hemde çok
Bir sürü korkum var ama belli etmiyorum
Afiyet olsun canımÖğle yemeği saatim geldi bakayım evdekiler ne alemdeNohut ve kornişon turşu öğle yemeyi menüm.Sonrada kayınvalide ile bir kahve içer mesaiye gelirim
Korkuyorum hemde çok
Bir sürü korkum var ama belli etmiyorum
Sabahtan beri yine mutfak mesaisindeydim canım
Var canım ama kılıfına uyduruyorlar gibiAçıklama yok mu liste filan
Gönlünüze göre olsun canim. Insaallah hayilisiyla alirsiniz. Ben ikisininde kullanan biri olarak rahat kullanirsin diyorum.Kızlar eşim arabayı satışa koydu230 bin TL ye 1 TL bile düşmeyeceğiz eğer satılırsa elimizdeki çeyrekleri de verip diyarbakırda 265 bin TL ye bi Audi bulduk onu almak istiyoruz . Yanlız araba otomatikmiş ve ben hiç otomatik araba kullanmadım eşim rahat ol kullanırsın sen diyor birkaç çalışırım artık .
Epey yasaklar gelmişCanlı derslerim bitti ben de tatile başlayabilirim artık
sizce ne karar çıkacak bugün ?
insanların bu davranışları benı öldurecekBilmiyorum tuçe yaaa öyle de zor...biraz idare edelim önümüzdeki ay ablamla yeğenim gelir inşallah
Tabi bütün şehirler kapanmazsa
Bugün toplantı var ya tedbirler geliyor...
Okullar açılmayacakmış, restoranlar sadece paket servis, kahvehaneler kapanacak vs vs
Şu kışı bi atlatsak hayırlısı ile.....
Dün buradan çalışan birinin eşi aradı sağ olsun.. konuştuk ettik...kaymakamın eşi ve merkezden komutanın eşi ile bana gelmek istiyorlarmış...yaaa dedim başımın üstünde yeriniz var ama malum koronakusura bakmayın bunun ayıbı olmaz virüs bitince mutlaka davet edeceğim sizi dedim
Bizim miniğin kalbinde delik var doğuştan, ayda bir kontrole götürüyoruz...kronik rahatsızlık kapsamında demişti doktor... ben de ekstra dikkat etmeye çalışıyorum o yüzdenonu da söyledim....bi silkelensinler yani şu devir ev gezmesi zamanı değil
Gördünüz mü bilmiyorum bir doktorun tweti vardı dün paylaşılan 3.5ywşında çocuk ölmüş koronadan ve hiç bir hastalığı yokkenciğerlerinden oluk oluk kan akarak öldü yazmış
Allah yardimcin olsun insaallah cabucak ve sorunsuz gecirirsinizSanki eşim gideli on gün oldu gibi okyonusnasıl geçecek onca zaman
Bence böylesi daha iyi oldu sizin içinSabahtan beri yine mutfak mesaisindeydim canım
Geç tunaydinlaar
İstanbul'a gitme planımızi askıya aldık.umarım akşam kayda değer kararlar açıklanır...
Doğa sever oldun diye mi yeşillendin zeynomGünün harcaması
209 tl p.cardin den eşime çanta aldım biraz pahalı oldu
Tel bozuk yoksa foto atacaktım
Bu ay battık
Evet ya ne hoş değil miDoğa sever oldun diye mi yeşillendin zeynomgüle güle kullansın eşin
Yaaaa ne güzel aynı binadatunaydın kızlar yetısemıyorum mesajlara masallah hep boyle olsun. bugun ısım yok sukur. ablam gelecek bızım bınaya tasındı. cok mutlu oldum. ıkımız ıcınde ıyı oldu. onun evını temizledik.esyaları tasınıyor suan. telaşimız bıter inşallah bu hafta
Evet çok hoşEvet ya ne hoş değil mi
Bilseydim daha önce yapardım bugün hesabımı karıştırınca farkettim
Evet cok ıyı oldu. birbirimize destek oluruz. bebısde gelıyorYaaaa ne güzel aynı binada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?