Günaydın canımGünaydın az önce uyandım krep yapıyorum kızlara kendime yumurta haşlıyorum
Kız orası cok oahali doğum günümde gittik öyle guzel de değildi . Sadece buraya göre biraz lüksLokumetin menüsüne baktım tanesi 10 TL çok Fazla
Gunaydin kizlar
Bizim şubedekiler aylık yemeği orada yediler sevmişlerKız orası cok oahali doğum günümde gittik öyle guzel de değildi . Sadece buraya göre biraz lüks
Boşver ye Buryan kebap lokanta osmandan
Bizde aynı oyun oynuyoruzGunaydin kizlar
Kahvemi icemedim daha cadimla lego yapiyoruz
Wifi de sikinti var kizimin telinden giriyorum
2 defa doldurdum 2 sini de icemedimBizde aynı oyun oynuyoruzçay içemedim bende dökülür şimdi diye
Aklıma soktun akşama içli köfte gidip yiyecegimBizim şubedekiler aylık yemeği orada yediler sevmişlereşim lüks diyor bakalım bebeğin doğum gününde gideriz bizde . Birde evde 1 aileyi davet edip konsept parti yapacağım
Ye vallaAklıma soktun akşama içli köfte gidip yiyecegim
Bizde aynı oyun oynuyoruzçay içemedim bende dökülür şimdi diye
Ye valla
Var aslında da ne bileyim ya bardak gibi olmuyor zevkli değil diye sen nasılsınKuzu termos al hem sicak icin tehlike olmaz hem sogumaz hem dokulmez
Dönem dönem bana da oluyor öyleYa ben niye boyle oldum her gordugumu duydugumu canim istiyor
Var aslında da ne bileyim ya bardak gibi olmuyor zevkli değil diye sen nasılsın
Günaydın canım. 10 gün kaldı. Bekliyoruz her an
Ayyy beni heyecan bastı seni düşündükçeGünaydın canım. 10 gün kaldı. Bekliyoruz her an
Ayyy beni heyecan bastı seni düşündükçe
Allah bir avazda kurtarsın inş
Benim sezeryan olucak yine
Normal doğum yapanları tebrik ve takdir ediyorum alkışlıyorum
Benim zorunlu sezeryandı öyle olmasaydı yine yapamazdım sanırım normal
Korkuyorum hemde çokbende heyecanla korku karışık bekliyorum amin insaalah kolay olur.
benim ilk kızım sezeryan olsaydi da ben bunu normal doğurmak icin uğraşırdım sanırım. Bebek icin en iyisi normal doğum. Artık ssvd çok yaygın çoğu doktor yaptırıyorKorkmuyorsan araştırıp deneyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?