hepsı oyle suan kulaklıgın ucu benım kulagıma takıyor basınıda kendi ne goturuyorkı ses duymak ıcınSaçma sapan tavırlar
tamam bacım burada pozıtıf enerji yolluyoruz.. evet nasıl yapacaktık.. onuBende serhatciyim
tamam bacım burada pozıtıf enerji yolluyoruz.. evet nasıl yapacaktık.. onu
tamam o zaman ben oturdum ve omm omm demeye basladıö
Evet odaklaniyoruz
Burdayım canım bugün ödemeleri yaptım eşim kalanı gönderecek bugün istirahatteydi arabanın lastiklerini kışlık antifiriz falan almış yarın gönderecek 6 gram etmez galiba göndereceği biyerden az bir para gelecek borç vermiştim o gelince üstüne eklerim inşallah sen ne yaptın eksi hesaptan alabildin miPenguen nerelerdesin
A101 de kaşıkla marka mantı var onu alTugce gel hele kiz manti anlat biz yarin yapmazsak catlarim ben
Şuan ölü gibi yatıyorumÇamaşır yıka kurut katla yoruldum gerçekten çocuklar çok yaramaz durmuyorlar
Bizimde gelecek para gelmedi maaşta yatmadı eşimin baya eksiye girdik altın aldım 8.5gr kadar.inş hepsi bu hafta yatarsa bütçe toplanır.Kredinin birisini yatırdım bide kartımı yatırdım 20tl param kaldı harçlık eşimden alacağım.Kredi kartından yiyiyorum devamlı.Burdayım canım bugün ödemeleri yaptım eşim kalanı gönderecek bugün istirahatteydi arabanın lastiklerini kışlık antifiriz falan almış yarın gönderecek 6 gram etmez galiba göndereceği biyerden az bir para gelecek borç vermiştim o gelince üstüne eklerim inşallah sen ne yaptın eksi hesaptan alabildin mi
Ihtiyacin varsa almalısın. Senin kararın cnmBak beynime girip şuan bana para harcatıyorsun
Muhtemelen kendine aldıEn sonunda bunu yaptırtmış ha pes ki ne pes yazıklar olsun böylelerine
Insanliktan nasibini almamak deyiminin en güzel örnekleri olmuş bunlar
Ihtiyacin varsa almalısın. Senin kararın cnm
Muhtemelen kendine aldı
Eli boş demesinler diye bana verdi ama gözü yuzukteydi farkındaydım.
Tura giderken kızları harçlık veriyor ya benden de bekliyor. Oğlu versin banane.
Bana sürekli ablanlar para verdi onlara şunu şunu aldım diyodu.
Ben vermeyince aldığı içine battı kadının.
Bende artık hiçbişey almıyorum. Alınacaksa da oglundan aliyorum parasını.
Bayılacam bu insancıkların abuk sabuk hesaplarındanIhtiyacin varsa almalısın. Senin kararın cnm
Muhtemelen kendine aldı
Eli boş demesinler diye bana verdi ama gözü yuzukteydi farkındaydım.
Tura giderken kızları harçlık veriyor ya benden de bekliyor. Oğlu versin banane.
Bana sürekli ablanlar para verdi onlara şunu şunu aldım diyodu.
Ben vermeyince aldığı içine battı kadının.
Bende artık hiçbişey almıyorum. Alınacaksa da oglundan aliyorum parasını.
Ya esila 40gr mega bilezik aldım kendime gün paralarimla.Yaa ne hesaplar ne dusunceler inanamiyorum
Alıştım bendeBayılacam bu insancıkların abuk sabuk hesaplarından
Allah kurtarsın bir an önceAlıştım bende
Nabza göre şerbet veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?