- 6 Ağustos 2010
- 39.422
- 70.171
- 798
Hepsinin olacağını sanmıyorumdemekkı can tum kayınvalıdeler boyle
Ama bize böyleleri çatmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepsinin olacağını sanmıyorumdemekkı can tum kayınvalıdeler boyle
Benimki bana bi telkari yüzük almış tura gittiğinde.Hiç böyle bir kayınvalidem olmadı
Tacın uRunu o. Instagramdaki zuccaciyelerde çok pahalı yerim olsa ben alirdim kaliteli bi urunSorma valla 1 kez arayıp nasılsın demiyor anca oğluna soruyor beni
Sırf tipi için istiyordum kızlar
Her ay aynı 200 230 arası geliyocok gelmiş kıx
Bak beynime girip şuan bana para harcatıyorsunBenimki bana bi telkari yüzük almış tura gittiğinde.
Allahım her gördüğünde bu varya çok pahalı falan diye anlatiyo. Birinde dayanamadım Al anne benim parmagima büyük oluyo takamıyorum dedim verdim kurtuldum daha da biseyini almadim
Tacın uRunu o. Instagramdaki zuccaciyelerde çok pahalı yerim olsa ben alirdim kaliteli bi urun
Her ay aynı 200 230 arası geliyo
Haberin yokmu ben şarja takiyorum kendimi
En sonunda bunu yaptırtmış ha pes ki ne pes yazıklar olsun böylelerineBenimki bana bi telkari yüzük almış tura gittiğinde.
Allahım her gördüğünde bu varya çok pahalı falan diye anlatiyo. Birinde dayanamadım Al anne benim parmagima büyük oluyo takamıyorum dedim verdim kurtuldum daha da biseyini almadim
Boy kilo kaç öğretmenimYiyin bakalım kızlar yiyin pizzaları kurabiyeleri
Benim için de yiyin malum ablanız diyette duyduk duymadık kalmasın
Eskiden yediğim hurmalar şimdi beni tırmalar vaziyetteyim
1.60 cm boyBoy kilo kaç öğretmenim
Esra elenmişhiç sevemedim onuMasterchefte mantı var
zaten bızde sans ne ararHepsinin olacağını sanmıyorum
Ama bize böyleleri çatmış
Allah senı ne yapmasın emi yoktu gı yeni duydumBenimki bana bi telkari yüzük almış tura gittiğinde.
Tacın uRunu o. Instagramdaki zuccaciyelerde çok pahalı yerim olsa ben alirdim kaliteli bi urun
Her ay aynı 200 230 arası geliyo
Haberin yokmu ben şarja takiyorum kendimi
canim cektı yaa bendemı yapsam yarınMasterchefte mantı var
favorim serhat diğerlerini sevmiyorumEsra elenmişhiç sevemedim onu
Ayyuce yanlış yapıyorcanim cektı yaa bendemı yapsam yarın
en dogrusunu yapıyorsun.. fazla samimiyet dogru degılArtık özel günler hariç konuşmuyorum telefonda filan
zaten o varya sessız sedasız alıp goturuyor yarısmayı.Ayyuce yanlış yapıyor
O yaptığı mantı tepsi mantısı ama kızartması filan lazımdı olmuyor 1zaten o varya sessız sedasız alıp goturuyor yarısmayı.
sen bılıyorsun bu işi bacım. hele 1tepsı yolla heleO yaptığı mantı tepsi mantısı ama kızartması filan lazımdı olmuyor 1