Bende topluyorum saçını uzunoglanında sacı cok uzamıs. trasa goturecegımde korkuyorum ya..
Tüyo ver telepati yoluylaAyyuce yanlış yapıyor
Ben kayseriliyimsen bılıyorsun bu işi bacım. hele 1tepsı yolla hele
Benımkı nefret ediyor sacını cekıyor..Bende topluyorum saçını uzun
vay bacım. sızın yaglamanızı cok sevıyorum konu yemek olunca kendımı kaybediyorumBen kayseriliyim
Gecen ay kendine asla dokundurmsdi tırnak bile kestirmedi o uyurken zorla saç topladımBenımkı nefret ediyor sacını cekıyor..
Çok leZiz yavay bacım. sızın yaglamanızı cok sevıyorum konu yemek olunca kendımı kaybediyorum
tırnak bızde sorun. 2yas ergenlıgıne gırdı bızımkı.Gecen ay kendine asla dokundurmsdi tırnak bile kestirmedi o uyurken zorla saç topladım
Onu sevmiyorum pekTüyo ver telepati yoluyla
ben bu gıdısle kılo alacagımÇok leZiz ya
Seninki ona girdi benimki neye girdi yaaatırnak bızde sorun. 2yas ergenlıgıne gırdı bızımkı.
aynen sen onu bosver serhata tuyo yollaOnu sevmiyorum pektepsi mantosuna tava mantısı diyor birde onu bile bilmiyor
Yiyin bakalım kızlar yiyin pizzaları kurabiyeleri
Benim için de yiyin malum ablanız diyette duyduk duymadık kalmasın
Eskiden yediğim hurmalar şimdi beni tırmalar vaziyetteyim
Ben almam her masadan yarı aç kalkıyorum . Oğlan yemiyor bende ona yedirmeye çalışıyorum sonra sinirleniyorum yemek o an bitiyorben bu gıdısle kılo alacagım
oda 1 yas ergenlıgıneSeninki ona girdi benimki neye girdi yaaa
Saçma sapan tavırlaroda 1 yas ergenlıgıne
Kilo boyu geçmedikce sırıtmıyor1.60 cm boy
76.9 kg
ben tabagını koyuyorum onune corba ve sulu yemek harıc. kendı yedıgı yere kadar yer gerısını ben yediririm. ama benım kı cok rahat bır cocuk.Ben almam her masadan yarı aç kalkıyorum . Oğlan yemiyor bende ona yedirmeye çalışıyorum sonra sinirleniyorum yemek o an bitiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?