- 28 Mart 2020
- 6.225
- 24.473
- 298
Amin insallahAllah kurtarsın bir an önce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin insallahAllah kurtarsın bir an önce
Benim de var ama gösteremem takılarımı anneme emanet ettimAhanda en kiymetlim
Düğün bayram olsada taksam
Güvende diyorsunBenim de var ama gösteremem takılarımı anneme emanet ettim
Ahanda en kiymetlim
Düğün bayram olsada taksam
Düğünde alınan 22 ayar setin üzerine kredi çekip araba aldım.Oy gule gule kullan
Ne iyi yapmissin
Ben boyle konularda laf edersem tas olurum
Kp cok caliskan asla boyun egmez kv ye cok yapmislar anlatsam roman olur oda kiyamaz
Annemde uyaniktir evlenmeden once takilara dokunmadi nisanda fln, etkisi oldumu bilemem
Insallah 40 gr 400 olur
Ben arabaya gomdum eski takilardan birtek 18 gr bilezik ve 1 tam 1 ceyrek ayirdim kalan parayla birseyler aldim 1 tane ajdam var
Ama suslu takim cok var kelepce bilezik kunye tarzi
Valla ben diyorum tuce su an benimkileri anlatayim.da moralin yerine gelsin. Biz dugunumuzu kredi cekerek kendimoz yaptik. Bileziklerimi esim.aldi. ailesinden 1 lira gormedik. Hadi buraya kadar sorun yok ,durumlari yoktu eyvallah. Ama dugunden sonra biz bi de onlara dugun altinlarimizdan verdik. Sonrasinda da ara ara ufak yardimlar ettik. Evet ailedir edilir tamam.ama biz dugunumuzu zaten kendimoz yapmisiz. Borca girmisiz.bir tonŞimdi herkes diyecek ki altın takmış ya ne yapsın daha ama abla öyle olmuyor insan bi düşünülmek istiyor ne bileyim bi çorap al bi pijama al bi eşortman al yani düşün beni de
Bende de annemin düğününde takılan bir kolyeyi çocukken çok isterdim evlendikten sonra bana verdi.Bir tek annemin aldigi dedemden hatira diye aldigim bir burma vardi, tam martin basinda aldim. Keske arabayi alirken nisandaki takilarla aldigim bilezik yerine onu ayirsaydim. 22 ayar altin biriktirip bir tane kalin / burma bilezik istiyorum icten ice o bilezige pisman oldum
Be sok susayimValla ben diyorum tuce su an benimkileri anlatayim.da moralin yerine gelsin. Biz dugunumuzu kredi cekerek kendimoz yaptik. Bileziklerimi esim.aldi. ailesinden 1 lira gormedik. Hadi buraya kadar sorun yok ,durumlari yoktu eyvallah. Ama dugunden sonra biz bi de onlara dugun altinlarimizdan verdik. Sonrasinda da ara ara ufak yardimlar ettik. Evet ailedir edilir tamam.ama biz dugunumuzu zaten kendimoz yapmisiz. Borca girmisiz.bir ton
Ve de en kotusu ve rahatsiz oldugum.sey artik.ozellikle.kv kaniksadi.yani sanki yapmamiz lazimmis gorevimizmis gibi..ben bir gun esimi karsima aldim ve net tavrimi.koydum. dedim.benden bu kadar.otesi.yok haberin olsun. O zaman kadarki yaptiklarimizda da hep bana sordu esim. Izin istedi.ama artik.benim.sabrim.tasti. sonrasinda yone tamamen kendi.cabamizla.ev aldik.araba aldik bir hayirli olsun denmedi. Turlu bahaneler.uydurdular sordugumuzda da. Annem.geldi kizma 2 sene bakti. Kv prenses ya gelmedi hanim. Duygu somurulerine basvurdu. Esim baya kizdi ben de tabi. Uzun oldu kusura bakmayin. Diyecegim o ki hicbir faydasi olmadi maddi manevi. Aldiklarimiza bile.sevinmedi ama.laflari bir duysan yavrum.kuzum.olurjm.size vs ..hicbir anlam.ifade etmiyor bana. Altinini almissin sus otur
Benimki de oğlana ev aldım diye geziyor. Benim canım çıkmış çalışıp para biriktireceğim diyeValla ben diyorum tuce su an benimkileri anlatayim.da moralin yerine gelsin. Biz dugunumuzu kredi cekerek kendimoz yaptik. Bileziklerimi esim.aldi. ailesinden 1 lira gormedik. Hadi buraya kadar sorun yok ,durumlari yoktu eyvallah. Ama dugunden sonra biz bi de onlara dugun altinlarimizdan verdik. Sonrasinda da ara ara ufak yardimlar ettik. Evet ailedir edilir tamam.ama biz dugunumuzu zaten kendimoz yapmisiz. Borca girmisiz.bir ton
Ve de en kotusu ve rahatsiz oldugum.sey artik.ozellikle.kv kaniksadi.yani sanki yapmamiz lazimmis gorevimizmis gibi..ben bir gun esimi karsima aldim ve net tavrimi.koydum. dedim.benden bu kadar.otesi.yok haberin olsun. O zaman kadarki yaptiklarimizda da hep bana sordu esim. Izin istedi.ama artik.benim.sabrim.tasti. sonrasinda yone tamamen kendi.cabamizla.ev aldik.araba aldik bir hayirli olsun denmedi. Turlu bahaneler.uydurdular sordugumuzda da. Annem.geldi kizma 2 sene bakti. Kv prenses ya gelmedi hanim. Duygu somurulerine basvurdu. Esim baya kizdi ben de tabi. Uzun oldu kusura bakmayin. Diyecegim o ki hicbir faydasi olmadi maddi manevi. Aldiklarimiza bile.sevinmedi ama.laflari bir duysan yavrum.kuzum.olurjm.size vs ..hicbir anlam.ifade etmiyor bana. Altinini almissin sus otur
Onu benimkide yaptıBenimki de oğlana ev aldım diye geziyor. Benim canım çıkmış çalışıp para biriktireceğim diye
Bende karttan alıyorum herşeyi İnşallah biran önce yatar eşinin maaşı iyi yapmışsın benim maaşın eksi hesabı yok olsaydı bende alacaktım hatta bazen kendi her ay 1 gram alayım kenarda dursun ayrı olsun diyorum sonra ayrı gayrımız yok habersiz yapmayın diyorumBizimde gelecek para gelmedi maaşta yatmadı eşimin baya eksiye girdik altın aldım 8.5gr kadar.inş hepsi bu hafta yatarsa bütçe toplanır.Kredinin birisini yatırdım bide kartımı yatırdım 20tl param kaldı harçlık eşimden alacağım.Kredi kartından yiyiyorum devamlı.
Düğünde alınan 22 ayar setin üzerine kredi çekip araba aldım.
Diğer bileziklere dukkan için kamyon alındı. 140gr kadar vardi
2 setim var taşlı kendim aldım. 14 ayar tamtur beştaş tektaş baget yüzüklerim bir ceyrekli kolyem bir bilekliigm var 2 günlük kolyem. Bunları dakendim aldim
Şu an altın düşükken ince bir zincir alma niyetim var yarim takmak icin
Bende de annemin düğününde takılan bir kolyeyi çocukken çok isterdim evlendikten sonra bana verdi.
Kendim de kaburga bilezik almak istiyorum
Doymuyorum ya
Yarına kuru fasulye ıslattım yanına pilav yaparım. Ev işi çok nankör sabah topla süpür sil akşama heryer toz bıktım ben burda bu tozdanŞuan ölü gibi yatıyorum aynen böyle halim
Ahhh ahhh hergun yer siliyorum kapkara su akıyorYarına kuru fasulye ıslattım yanına pilav yaparım. Ev işi çok nankör sabah topla süpür sil akşama heryer toz bıktım ben burda bu tozdan
Sen geliyorsun aklıma sürekli kovada su var Silvanın mopumu bezlerinin sipariş verdim umarım iyi olur toz topluyormuş olmadı robot alcam sıyırcam artık nereden geliyor bu tozAhhh ahhh hergun yer siliyorum kapkara su akıyor
Robot alacaksan hep silip hem süpursun yoksa inan çok kötü oluyorSen geliyorsun aklıma sürekli kovada su var Silvanın mopumu bezlerinin sipariş verdim umarım iyi olur toz topluyormuş olmadı robot alcam sıyırcam artık nereden geliyor bu toz
Ayyyy bende aciktim simdi afiyet olsunsaat 23.35de kuru fasulye ve acı bıber yiyorum cok acıktım