• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla ben diyorum tuce su an😁 benimkileri anlatayim.da moralin yerine gelsin. Biz dugunumuzu kredi cekerek kendimoz yaptik. Bileziklerimi esim.aldi. ailesinden 1 lira gormedik. Hadi buraya kadar sorun yok ,durumlari yoktu eyvallah. Ama dugunden sonra biz bi de onlara dugun altinlarimizdan verdik. Sonrasinda da ara ara ufak yardimlar ettik. Evet ailedir edilir tamam.ama biz dugunumuzu zaten kendimoz yapmisiz. Borca girmisiz.bir ton
Ve de en kotusu ve rahatsiz oldugum.sey artik.ozellikle.kv kaniksadi.yani sanki yapmamiz lazimmis gorevimizmis gibi..ben bir gun esimi karsima aldim ve net tavrimi.koydum. dedim.benden bu kadar.otesi.yok haberin olsun. O zaman kadarki yaptiklarimizda da hep bana sordu esim. Izin istedi.ama artik.benim.sabrim.tasti. sonrasinda yone tamamen kendi.cabamizla.ev aldik.araba aldik bir hayirli olsun denmedi. Turlu bahaneler.uydurdular sordugumuzda da. Annem.geldi kizma 2 sene bakti. Kv prenses ya gelmedi hanim. Duygu somurulerine basvurdu. Esim baya kizdi ben de tabi. Uzun oldu kusura bakmayin. Diyecegim o ki hicbir faydasi olmadi maddi manevi. Aldiklarimiza bile.sevinmedi ama.laflari bir duysan yavrum.kuzum.olurjm.size vs ..hicbir anlam.ifade etmiyor bana. Altinini almissin sus otur😅😅
Kayınvalidezedeler topiği mi burası 🥴

kesinlikle katılıyorum. ne bıtmez bilmeyen bır yıldı 🤣😅

Eklentiler

• Screenshot_20201117_031025_com.ss.android.ugc.trill.jpg
    Screenshot_20201117_031025_com.ss.android.ugc.trill.jpg
    69,1 KB · Görüntüleme: 38
Günaydın.
Yumurtalı ekmek yaptım sabah bebelere. Bu sabah da geçti şükür 🤩
Bugün yemek yapmak dışında hiç işim yok. Kereviz yapacağım ama tek yetmez yanına bir sey ister bilemiyorum ne yapsam. Komşumun tabağı var bir seyler pişirip onu da yollamak istiyorum.

Günaydın kızlar
Ben de bir başkadır a başladım guzel günde iki tane izleyip bitiririm haftasonuna kadar .
Çocuklarla dizi olayı zor olayı ama özledim uzun uzun dizi film izlemeyi .
Bakalım okullar ne olacak?
Ya toptan ara verecekler ya da kısmı olarak 1,812 ler okula gidicek diğerleri uzaktan eğitim
Ya da gözü karartıp herkes gitsin okula diyecekler bakalım hayırlısı olsun

Günaydın kızlar
Ben de bir başkadır a başladım guzel günde iki tane izleyip bitiririm haftasonuna kadar .
Çocuklarla dizi olayı zor olayı ama özledim uzun uzun dizi film izlemeyi .
Bakalım okullar ne olacak?
Ya toptan ara verecekler ya da kısmı olarak 1,812 ler okula gidicek diğerleri uzaktan eğitim
Ya da gözü karartıp herkes gitsin okula diyecekler bakalım hayırlısı olsun
Kahveci su faturasını online ödeyemedim belediyenin sayfasına girilmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back