- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 118
- 29
Tesekur ederim canım gel beraber olsun. butun gun beyfendının pesınde kosunca gece boyle yiyorum bende ne yapayım kılo alırsamda alayım ne yapayımAyyyy bende aciktim simdi afiyet olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekur ederim canım gel beraber olsun. butun gun beyfendının pesınde kosunca gece boyle yiyorum bende ne yapayım kılo alırsamda alayım ne yapayımAyyyy bende aciktim simdi afiyet olsun
Kayınvalidezedeler topiği mi burasıValla ben diyorum tuce su an benimkileri anlatayim.da moralin yerine gelsin. Biz dugunumuzu kredi cekerek kendimoz yaptik. Bileziklerimi esim.aldi. ailesinden 1 lira gormedik. Hadi buraya kadar sorun yok ,durumlari yoktu eyvallah. Ama dugunden sonra biz bi de onlara dugun altinlarimizdan verdik. Sonrasinda da ara ara ufak yardimlar ettik. Evet ailedir edilir tamam.ama biz dugunumuzu zaten kendimoz yapmisiz. Borca girmisiz.bir ton
Ve de en kotusu ve rahatsiz oldugum.sey artik.ozellikle.kv kaniksadi.yani sanki yapmamiz lazimmis gorevimizmis gibi..ben bir gun esimi karsima aldim ve net tavrimi.koydum. dedim.benden bu kadar.otesi.yok haberin olsun. O zaman kadarki yaptiklarimizda da hep bana sordu esim. Izin istedi.ama artik.benim.sabrim.tasti. sonrasinda yone tamamen kendi.cabamizla.ev aldik.araba aldik bir hayirli olsun denmedi. Turlu bahaneler.uydurdular sordugumuzda da. Annem.geldi kizma 2 sene bakti. Kv prenses ya gelmedi hanim. Duygu somurulerine basvurdu. Esim baya kizdi ben de tabi. Uzun oldu kusura bakmayin. Diyecegim o ki hicbir faydasi olmadi maddi manevi. Aldiklarimiza bile.sevinmedi ama.laflari bir duysan yavrum.kuzum.olurjm.size vs ..hicbir anlam.ifade etmiyor bana. Altinini almissin sus otur
Benim.de gunluk kullandigim.kaburga bilezigim.var cok seviyorumyarin resim.atayimBende de annemin düğününde takılan bir kolyeyi çocukken çok isterdim evlendikten sonra bana verdi.
Kendim de kaburga bilezik almak istiyorum
Doymuyorum ya
yok can olmasın lutfen hıc cekılmezKayınvalidezedeler topiği mi burası
Yarında bizim dizi var SadakatsizGünaydın Bugün sizin var.Masumlar apartmanı
Bizim aidat çok fazla 92 tl iyi bakıyorlar apartmanlara site çevresine ama 400 küsür hane var herkesten bu kadar topladıklarında deli para ...100 TL su faturası ödedim
50 TL aidat yolladık
Açıklama yok mu liste filanBizim aidat çok fazla 92 tl iyi bakıyorlar apartmanlara site çevresine ama 400 küsür hane var herkesten bu kadar topladıklarında deli para ...
Ne yapıyorlar bilmiyoruz
Kahveci su faturasını online ödeyemedim belediyenin sayfasına girilmiyorGünaydın kızlar
Ben de bir başkadır a başladım guzel günde iki tane izleyip bitiririm haftasonuna kadar .
Çocuklarla dizi olayı zor olayı ama özledim uzun uzun dizi film izlemeyi .
Bakalım okullar ne olacak?
Ya toptan ara verecekler ya da kısmı olarak 1,812 ler okula gidicek diğerleri uzaktan eğitim
Ya da gözü karartıp herkes gitsin okula diyecekler bakalım hayırlısı olsun
Ama heyecanlıGünaydın ay ne güzel bir gün okyonus Zeynolin44 mesajına neden beğenmedim atıyorsun bakalım biz seviyoruz diziyi
Kötü örnek izlemeyin boşver ilk bölümde verdim ona notumu