• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlk evlendiğim zaman 1 gün durur 1 gün arardım nasılsın anne diye ne salakmışım diyorum şimdi . En son bebek yüzünden dedikodumu yaparken yakalayınca koptum iyice . Ama bakıyorum iyi ki delirmişim yoksa iyice tepeme çıkacaklarmış.
Estağfirullah seninki salaklık değil
İnsanlığını ortaya koymuşsun anlayana

Kmsl Hnd Kmsl Hnd cok guzel canım bil sporlu günlerde kullan
Minik kuzuyu öp ondan güzeli yok ❤️❤️
Zeynolin44 Zeynolin44 pizza yendi üstüne yürüyüş ohh mis gibi
Varyemez Varyemez altınların cok guzel Allah emeğiyle hak eden herkese daha cok versin
okyonus okyonus ne yapıyorsun bakalım 😂
Ancak doyurdum ev halkını😂Kahve yaptım içtik şimdi çay demledim birazdan çay pasta kuruyemiş servisi baslayacak😂

Eşimle konuştuk ve ikimizde İstanbula gitmekten ne kadar korktugumuzu dile getirdik.Aileler koca şehirde virüsle yaşamaya alışmış sanırım,biz ufak şehir ve geçmişte cigerle sorunlu olduğumuzdan endişeliyiz.Ve bir sebep arıyoruz.Bilim kurulu ve sonrası yarınki toplantı da önlem alınır mı acaba?Keşke alınsa..

Kizlar bizim kombi krizi cozuldu esim anlatinca babasi cok kizdi bende oderiz sen merak etme bizimki gecici dedim gercekten altinda kalmam
Ztn evleri kentsel donusumde para odenecekti odemeyecekler bir gelisme oldu sıkıntıları kalmadı

Eşimle konuştuk ve ikimizde İstanbula gitmekten ne kadar korktugumuzu dile getirdik.Aileler koca şehirde virüsle yaşamaya alışmış sanırım,biz ufak şehir ve geçmişte cigerle sorunlu olduğumuzdan endişeliyiz.Ve bir sebep arıyoruz.Bilim kurulu ve sonrası yarınki toplantı da önlem alınır mı acaba?Keşke alınsa..

Evden cikmasaniz? Sonra isler daha kotu olursa pisman olurmusunuz

Evden cikmasaniz? Sonra isler daha kotu olursa pisman olurmusunuz
Hem de çok oluruz canim.Evet ozledikleri bir torunları var ve gitmesek uzak tutuyor duruma düşeriz.Ne hale geldik ya..Genel olarak ben evden hiç çıkmıyorum.Esimde ise gidiyor özel arac,özel oda ve sürekli maske kullanarak izoleyiz ama bulacağı varsa buluyor elbet 🤦

tuce_tuce tuce_tuce Evet canım, 1 gram aldım 😊
Bereketli olsun canım🤲🤲🤲
Bereketli olsun güle güle giyinin😍
Teşekkür ederim canım😘
Hiç böyle bir kayınvalidem olmadı 🤣🤣🤣🤣
Yaaaa😥😥aslında kayınvalidem çok böyle düşünmez ama kayınbabam unutmaz sağolsun🥰🥰🥰
Slmmmm
Kmsl Hnd Kmsl Hnd bayıldım ayakkabılarına sağlıkla giy 😘
O bücür cadıyıda öp yerime 😘
Güle güle giysinler cicilerini😘
Kumandaya da yazık olmuş 😕😕
tuce_tuce tuce_tuce sahan setini bende gördüm hoş ama ihtiyacım yok birde iyi çıkacağını düşünmüyorum
Teşekkür ederim cqnım😘😘😘

1 senede 5. Kumanda🤪🤪
Kmsl Hnd Kmsl Hnd cok guzel canım bil sporlu günlerde kullan
Minik kuzuyu öp ondan güzeli yok ❤️❤️
Zeynolin44 Zeynolin44 pizza yendi üstüne yürüyüş ohh mis gibi
Varyemez Varyemez altınların cok guzel Allah emeğiyle hak eden herkese daha cok versin
okyonus okyonus ne yapıyorsun bakalım 😂
Teşekkür ederim canım😘😘

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back