🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Estağfirullah seninki salaklık değil
İnsanlığını ortaya koymuşsun anlayana

Ancak doyurdum ev halkınıKahve yaptım içtik şimdi çay demledim birazdan çay pasta kuruyemiş servisi baslayacak

Eşimle konuştuk ve ikimizde İstanbula gitmekten ne kadar korktugumuzu dile getirdik.Aileler koca şehirde virüsle yaşamaya alışmış sanırım,biz ufak şehir ve geçmişte cigerle sorunlu olduğumuzdan endişeliyiz.Ve bir sebep arıyoruz.Bilim kurulu ve sonrası yarınki toplantı da önlem alınır mı acaba?Keşke alınsa..

Kizlar bizim kombi krizi cozuldu esim anlatinca babasi cok kizdi bende oderiz sen merak etme bizimki gecici dedim gercekten altinda kalmam
Ztn evleri kentsel donusumde para odenecekti odemeyecekler bir gelisme oldu sıkıntıları kalmadı

Evden cikmasaniz? Sonra isler daha kotu olursa pisman olurmusunuz

Evden cikmasaniz? Sonra isler daha kotu olursa pisman olurmusunuz
Hem de çok oluruz canim.Evet ozledikleri bir torunları var ve gitmesek uzak tutuyor duruma düşeriz.Ne hale geldik ya..Genel olarak ben evden hiç çıkmıyorum.Esimde ise gidiyor özel arac,özel oda ve sürekli maske kullanarak izoleyiz ama bulacağı varsa buluyor elbet

tuce_tuce Evet canım, 1 gram aldım
Bereketli olsun canım
Bereketli olsun güle güle giyinin
Teşekkür ederim canım
Hiç böyle bir kayınvalidem olmadı
Yaaaaaslında kayınvalidem çok böyle düşünmez ama kayınbabam unutmaz sağolsun
Teşekkür ederim cqnım

1 senede 5. Kumanda
Teşekkür ederim canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…