Hiç böyle bir kayınvalidem olmadıKayınvalidemle kayınbabam istanbuldan gelirken
Büyük kızıma sweat tişört
Küçük kızıma kazak ve tayt
Bana da parfüm almışlar
eşimde ayakkabımı ve biriktirdiği bozuklukları göndermiş üzerinde taşımayı sevmiyor saymadım ama 200 tl filan vardır
Hep böyle numuneler bizleri bulmuş galiba canımBenimde doğuma bile bana özel bir hediye getirmedibebeğe altın taktı insan düşünülmek istiyor ya onu fark ediyorum . Annem eşime baba oldu diye hediye altın taktı
Şimdi herkes diyecek ki altın takmış ya ne yapsın dahaHep böyle numuneler bizleri bulmuş galiba canım
Teşekkürler; euro 8 i görüp inince, tekrar aynu yeri görür düşüncesi ve dolarda da aynı tip olunca kafamı kurcaladı, ben de altıncıyım normaldeYatırım tavsiyesi olmamakla birlikte altın alırdım diye yanıt veriyorum
Yeniden görür bence de . Ama altın alırdım sanırım bendeTeşekkürler; euro 8 i görüp inince, tekrar aynu yeri görür düşüncesi ve dolarda da aynı tip olunca kafamı kurcaladı, ben de altıncıyım normalde
Benim 2 teflonum var böyle baya kullandım deforme oldu biraz değiştirmek istiyorum birde ne bileyim mutlu olurum diye düşünüyorum
Seni çok iyi anlıyorum onu yaşayan bilirŞimdi herkes diyecek ki altın takmış ya ne yapsın dahaama abla öyle olmuyor insan bi düşünülmek istiyor ne bileyim bi çorap al bi pijama al bi eşortman al yani düşün beni de
Canım o fiyata daha kaliteli bişey al 101 ve bimin bu tarz ürünleri hemen soyuluyor paran çöp olmadınBenim 2 teflonum var böyle baya kullandım deforme oldu biraz değiştirmek istiyorum birde ne bileyim mutlu olurum diye düşünüyorum
SağolunYeniden görür bence de . Ama altın alırdım sanırım bende
Bende böyle bir şey istiyorum ama nasıl çıkar acabaBundan almak istiyorum
Sorma valla 1 kez arayıp nasılsın demiyor anca oğluna soruyor beniSeni çok iyi anlıyorum onu yaşayan bilir
Canım o fiyata daha kaliteli bişey al 101 ve bimin bu tarz ürünleri hemen soyuluyor paran çöp olmadın
Sırf tipi için istiyordum kızlarBende böyle bir şey istiyorum ama nasıl çıkar acaba
Bir orta boy birde büyük boy granit tavam var bernardodan almıştım aşırı memnunum
Küçüklerinin fiyatlarına bakıcam biraz pahalı olabilir ama kaliteli çizilmiyor yanmıyor ilk günkü gibi
Arayıp sorsa ölür mü acabaSorma valla 1 kez arayıp nasılsın demiyor anca oğluna soruyor beni
İlk evlendiğim zaman 1 gün durur 1 gün arardım nasılsın anne diye ne salakmışım diyorum şimdi . En son bebek yüzünden dedikodumu yaparken yakalayınca koptum iyice . Ama bakıyorum iyi ki delirmişim yoksa iyice tepeme çıkacaklarmış.Arayıp sorsa ölür mü acaba
Sinsi sinsi oğluna sorana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?