• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kayınvalidemle kayınbabam istanbuldan gelirken
Büyük kızıma sweat tişört
Küçük kızıma kazak ve tayt
Bana da parfüm almışlar🥰🥰

eşimde ayakkabımı ve biriktirdiği bozuklukları göndermiş üzerinde taşımayı sevmiyor saymadım ama 200 tl filan vardır🤪🤪🤪
Hiç böyle bir kayınvalidem olmadı 🤣🤣🤣🤣

Bundan almak istiyorum 😞😞😞

Eklentiler

• D2F970F1-14EA-4F4B-8E71-C306D2DC1660.png
    D2F970F1-14EA-4F4B-8E71-C306D2DC1660.png
    535,9 KB · Görüntüleme: 63
Hep böyle numuneler bizleri bulmuş galiba canım
Şimdi herkes diyecek ki altın takmış ya ne yapsın daha 🤣 ama abla öyle olmuyor insan bi düşünülmek istiyor ne bileyim bi çorap al bi pijama al bi eşortman al yani düşün beni de

Slmmmm
Kmsl Hnd Kmsl Hnd bayıldım ayakkabılarına sağlıkla giy 😘
O bücür cadıyıda öp yerime 😘
Güle güle giysinler cicilerini😘
Kumandaya da yazık olmuş 😕😕
tuce_tuce tuce_tuce sahan setini bende gördüm hoş ama ihtiyacım yok birde iyi çıkacağını düşünmüyorum
Benim 2 teflonum var böyle baya kullandım deforme oldu biraz değiştirmek istiyorum birde ne bileyim mutlu olurum diye düşünüyorum

Bundan almak istiyorum 😞😞😞
Bende böyle bir şey istiyorum ama nasıl çıkar acaba
Bir orta boy birde büyük boy granit tavam var bernardodan almıştım aşırı memnunum
Küçüklerinin fiyatlarına bakıcam biraz pahalı olabilir ama kaliteli çizilmiyor yanmıyor ilk günkü gibi

Seni çok iyi anlıyorum onu yaşayan bilir
Sorma valla 1 kez arayıp nasılsın demiyor anca oğluna soruyor beni 🤯
Canım o fiyata daha kaliteli bişey al 101 ve bimin bu tarz ürünleri hemen soyuluyor paran çöp olmadın 👍

Bende böyle bir şey istiyorum ama nasıl çıkar acaba
Bir orta boy birde büyük boy granit tavam var bernardodan almıştım aşırı memnunum
Küçüklerinin fiyatlarına bakıcam biraz pahalı olabilir ama kaliteli çizilmiyor yanmıyor ilk günkü gibi
Sırf tipi için istiyordum kızlar 🤣🤣🤣

Arayıp sorsa ölür mü acaba
Sinsi sinsi oğluna sorana kadar 🙄
İlk evlendiğim zaman 1 gün durur 1 gün arardım nasılsın anne diye ne salakmışım diyorum şimdi . En son bebek yüzünden dedikodumu yaparken yakalayınca koptum iyice . Ama bakıyorum iyi ki delirmişim yoksa iyice tepeme çıkacaklarmış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back