🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kız benim dolaplar nasıl kuruldu görsenAdam baktım ağzından vida çıkardı taktı anam baktı birdaha birdaha çıkardı 20-30 vida atmış ağzına çıkarıp çıkarıp taktıaklıma geldikçe ölüyorummm.Senin yine cuvallamıs

Pis adamlar gıcık oldum bu nakliyecilere

Iyi aksamlar altin kizlar Acayip yogun gunler geciriyorum. Haftasonlari da ayri kosturmaca. Kizimin odevleri.bizi cok yoruyor ve cok zaman aliyor. Cocuk da sıkılıyor haliyle. Su sene de sag salik.bir bitseydi. Sabah kaltik.kahvalti hazirladim.yaptik kaldirdim. Dunden yemegim vardi neyseki. Camasir attim 2 posta. Evi toparladim. Oglumla.ilgilendim.biraz, o ara kizim.parka inmisti. Gelince yemek yedik odevlere basladik. Odevleri bitince de ekstra ingilizce calisiyoruz. Kitap okuyor vs derken cidden zaman kalmiyor. Biraz da tablet izliyor. Canlari sagolsun ama.valla gece 11 olmadan esimle oturup konusamiyoruz. Herkesin birikimi bereketli olsun. Rabbim insaalalh guzel gunler gostersin hepimize

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…