Kız benim dolaplar nasıl kuruldu görsenBenimde bütün dolaplarımı çizmişler vidalar gevşemiş söyledim ayrı ayrı poşetleyin her odadaki dolabı ama çok biliyorlarya biz ustayız diyip hepsini bir çuvala koydular şimdi çekmeceler kendi kendine açılıyor
Benim eşim annemlerinkini öyle halletti suyu komple boşalttı sonra tekrar temiz su verdi havasını kontrol etti düzeltti yoksa usta çağırıp ilaçlı su verilmesi lazım diyorduHemen yapıyoruz çok iyi fikir
Pis adamlar gıcık oldum bu nakliyecilereKız benim dolaplar nasıl kuruldu görsenAdam baktım ağzından vida çıkardı taktı anam baktı birdaha birdaha çıkardı 20-30 vida atmış ağzına çıkarıp çıkarıp taktı aklıma geldikçe ölüyorummm.Senin yine cuvallamıs
Daha senin ilk şehirler arası taşınman.Ablan 7kez taşındıPis adamlar gıcık oldum bu nakliyecilere
Kurşun dök kızAhhhh topiğimize maşallahefsane
Allahım nazar değmesinKurşun dök kız
YaaaaaKız benim dolaplar nasıl kuruldu görsenAdam baktım ağzından vida çıkardı taktı anam baktı birdaha birdaha çıkardı 20-30 vida atmış ağzına çıkarıp çıkarıp taktı aklıma geldikçe ölüyorummm.Senin yine cuvallamıs
Uğra mutlaka ama ben olmayabilirim malum hediyeden dolayıKızlar ben kaçar büyük kızıma ders çalıştıracağım uğrarım yatmadan
Ondan sen oradasınUğra mutlaka ama ben olmayabilirim malum hediyeden dolayı
Yok kız çocuklardan kaçtım ama daha çıkmam burdanOndan sen oradasın
Çıkma tabi elbet bulunacaksınYok kız çocuklardan kaçtım ama daha çıkmam burdan
90 dereceye getirdik ısındıBenim eşim annemlerinkini öyle halletti suyu komple boşalttı sonra tekrar temiz su verdi havasını kontrol etti düzeltti yoksa usta çağırıp ilaçlı su verilmesi lazım diyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?