• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Varyemez Varyemez abla
B0CE5BEC-F556-4A5B-A894-087E07CFF28E.jpeg
70DA586D-DCD4-46E2-BC0F-0BC99F89A95E.jpeg

Ben de ödemeleri yaptım, gün parası ödedim, kredi kartımı ödedim.
150 lira marketten sebze meyve alışverişi yaptım.
Biraz nakit ayırdım.
Bu ay 1 gram demişim ama bakalım alabilecek miyim. Robot süpürge sarstı bütçemi 🤦🏻‍♀️
En kötü ihtimal bankada 7.20 gram var, onu 8 grama tamamlarım.

Bugün maaşa ilave olarak gün paralarımı da sağolsun arkadaşlar hesabıma yatırmışlar
Diğer bütün ödemelerin olduğu bankaya eft yaptım
Yarın nasipse kredi kartı borcumu öderim 2405 tl
Hesapta faturalar için para bırakır ve geri kalanıyla nasipse kuyumcunun yolunu tutarım 🤭

Çok teşekkürler canım 🌻
Ayy gel bacim gel makale yazarim
Bir kere once alaninda iyi bir doktor bulmalisiniz ben ftr uzmani tavsiye ediyorum cunku sonuc hep ayni noktaya cikiyor kaslar guclenmeli ama ortopedi bu noktayi kaciriyor
Muaynesi iyi olmali; bak ben gidiyorum hastasini biliyor bakiyor bosuna ne film ne mr
Radrasyona gerek yok dedi fitik yoktu baslamamis dedi kas tutulmasi dedi gonderdi
Once doktora gidin belki sogukta uygulamak gerekebilir ben yontem yazarsam dogru olmaz
Verdiğin bilgiler için çok sağol canım 😍 Biz ftr acaba başka doktorun yönlendirmesiyle mi olur ilk oraya gidilmez mi acaba diye düşünüyorduk.Ama internette araştırdığımda da en çok fizik tedavi yazıları gördüm.Cok teşekkür ederim.Bu hafta gidicek 🙏

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back