Sosyal BilgilerVaryemez ne öğretmenisin canım
Çok teşekkürler canım
Verdiğin bilgiler için çok sağol canımBiz ftr acaba başka doktorun yönlendirmesiyle mi olur ilk oraya gidilmez mi acaba diye düşünüyorduk.Ama internette araştırdığımda da en çok fizik tedavi yazıları gördüm.Cok teşekkür ederim.Bu hafta gidicek
Güzel oldu valla yedik 2 dilim kaldı yarın çocuk yer onu dolaba koydum.Actifry da patates yaptım bide
Çayı demledim şimdi duş alıp çay keyifline oturacağım yarım saate gelirim toplaşın bakalım
Çok kötü alıştırmışsınBen geldimkocam sufleee diye çırpınıyor şuan
Oğluş ta çok birşey yemiş gibi sarı arabasının arkasından emekliyor onu yerde sürdü tüm gün . Bundan önce de en sevdiği oyuncağı mor topluydu 3 TL250 TL verip aldığım robotu fırlatıp attı kırdı böyle oyuncaklarla oynuyor
Çok kötü alıştırmışsın
Yapma yapmamana alışsın
Ne güzel işte masrafsız babyOğluş ta çok birşey yemiş gibi sarı arabasının arkasından emekliyor onu yerde sürdü tüm gün . Bundan önce de en sevdiği oyuncağı mor topluydu 3 TL250 TL verip aldığım robotu fırlatıp attı kırdı böyle oyuncaklarla oynuyor
Şair burda ne demek istediTugcenin mesajını cirpiyor diye okumam ve senin msjinla aydinlanmam
Şair burda ne demek istedi
Kız bişey anlamadım daha basit yaz
Şimdi oturup düşündürme beni yorgunum
Bizimkinin gövdesinde ışık saçan yeri var yA orası patlamıştı hemde 2 kez aldıkYegenim cart mor bir ayicik secmisti hala ayyy diye sevip öpuyor sari kravati vardi
Ama beatbonun yeri baska beatbo ilk aski
Dünde suffle diyordu yazık yapayım artıkÇok kötü alıştırmışsın
Yapma yapmamana alışsın
Yaa ben de eşi yapıyor sandım.Evdekine diyecektim bak ne eşler var sufle yapıyor sen anca oturTugcenin mesajını cirpiyor diye okumam ve senin msjinla aydinlanmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?