Sosu nasıl yapayım 2 domates rendeledim kavuruyorım sonra biner salçası atacagım
Sosuna v.s atmasaydın dengeler
Kız niye kavuruyon zaten fırında pişecekSosu nasıl yapayım 2 domates rendeledim kavuruyorım sonra biner salçası atacagım
Yemek yapar gibi kavruluyorlar suanKız niye kavuruyon zaten fırında pişecek
Domates rendele
Az ketçap
Az salca
Kekik pul biber karabiber sıvıyağ bunları ekle karıştır
KapatYemek yapar gibi kavruluyorlar suan
Uygunmuş sizin pazar kabak 4Yeni gördüm canım
Sebzeler çok güzeldi yine
Domates 3.5
Patlıcan salatalık kabak 2.5
Biber 2 tl
Bunlar hala tarla ürünü
Meyve pahalı
Ellerine sağlık canım afiyet şifa olsun
Teşekkür ederimEllerine sağlık canım afiyet şifa olsun
Bunu okuyunca benim canım da limonlu kurabiye istedi :)Canim mandalinali kurabiye istedi hic yedimmi hayir yapabilecek durumdamiyim hayir tarif biliyormuyum hayir hala canim istiyormu evet
Canım nefis yemek tariflerine baktım şimdi orada var bak istersenCanim mandalinali kurabiye istedi hic yedimmi hayir yapabilecek durumdamiyim hayir tarif biliyormuyum hayir hala canim istiyormu evet
Mandalinali hic yapmadım ama mutlaka tarif vardır netten bak canımCanim mandalinali kurabiye istedi hic yedimmi hayir yapabilecek durumdamiyim hayir tarif biliyormuyum hayir hala canim istiyormu evet
Mantıken limonlu kek gibi düşünüp limon yerine mandalina suyu koymalıMandalinali hic yapmadım ama mutlaka tarif vardır netten bak canım
HerşeyiBen konuyu anlamadim biri anlatsin abi ilk sayfada altinlar dolarlar ..sondan bi onceki sayfada yazarkasa fisleri alisverisler enson sayfada menü neyi yazacagiz
Çok teşekkürler canımGeçmiş olsun
Verdiğin bilgiler için çok sağol canımAyy gel bacim gel makale yazarim
Bir kere once alaninda iyi bir doktor bulmalisiniz ben ftr uzmani tavsiye ediyorum cunku sonuc hep ayni noktaya cikiyor kaslar guclenmeli ama ortopedi bu noktayi kaciriyor
Muaynesi iyi olmali; bak ben gidiyorum hastasini biliyor bakiyor bosuna ne film ne mr
Radrasyona gerek yok dedi fitik yoktu baslamamis dedi kas tutulmasi dedi gonderdi
Once doktora gidin belki sogukta uygulamak gerekebilir ben yontem yazarsam dogru olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?