- 12 Nisan 2019
- 2.548
- 7.428
- 108
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sebze olarak 1 kabak 2 havuç 1 tutam ıspanak 1 soğan 1 ya da 2 diş sarımsak 1 patatesÇok güzel görünüyor afiyet olsun.
Sebze dışında mercimek filan varmı içinde
Ben de deneyeyim özrengin abla teşekkür ederim tarif için. Sadece knor bulyonu kullanmıyorum.Sebze olarak 1 kabak 2 havuç 1 tutam ıspanak 1 soğan 1 ya da 2 diş sarımsak 1 patates
Tahıl ve de bakliyat olarak 3 yk arpacık ya da şehriye 3 yk mercimek
Sıvı yağ
2 tk tereyağ
Knor bulyon
Yarım kavanoz tavuk suyu
Baharat olarak 1 er çay kaşığı kırmızı biber (tatlı),karabiber, nane
Tuz
Sen sana nasıl uygun geliyorsa üzerinde değişiklik yaparsın canımBen de deneyeyim özverin abla teşekkür ederim tarif için. Sadece knor bulyonu kullanmıyorum.
KesinlikleSen sana nasıl uygun geliyorsa üzerinde değişiklik yaparsın canım
Bence bebekler için de çok güzel bir çorba
Şimdiden geçmiş olsun canım inşallah sıkıntısız atlatırKayınvalide yarın ameliyat olacak. Bugünden hastaneye yatacak. Birazdan eşim götürecek. İnşallah sağlıkla geçer şu süreçte kimse hastaneden virüs kapmadan bitsin istiyorum.
market siparişi vermem gerek. Bu hafta pazar market yalan. Onlinedan çalışacağız artık.
Dikkat ediyorum da sizin de menüler bizim gibi aynı sebze pek olmuyorAkşam menüm
Sebze çorbası
Kuzu kuşbaşı
Pirinç pilavı
Yoğurt
Kakaolu puding
Çok iyi canım ya hangi siteden aldın ben hiç baby turco kullanmadımİnidirmde 24 paket ıslak mendil 80 TL onu da attım sepete 145 oldu eşim laf yapmaz insaalah toplu almayı sevmiyor bir şeyleri islakmendile gereksiz der belki
Afiyet olsun canım bayılırım sebzeli makarnayaCanlı ders yaptım 12 de başladım 2 de bitirdim
Makarna mantar çorbası salata benim menüm .
Makarna az bisey tuzlu olmus sebzeli yaptım ama yoğurt dökeyim üstüne
Yarın ve salı da canlı ders vereceğim başka vermem dinleneyim bende biraz
uygunmus bide 24lu primada böyle olsa keskeİnidirmde 24 paket ıslak mendil 80 TL onu da attım sepete 145 oldu eşim laf yapmaz insaalah toplu almayı sevmiyor bir şeyleri islakmendile gereksiz der belki
Sağolasın canımDikkat ediyorum da sizin de menüler bizim gibi aynı sebze pek olmuyor
Ancak çorba da filan konuluyor
afiyet olsun
Pudingi sürekli yapıyorsun oğlanlar çok seviyor herhaldeSağolasın canım
Diyetteyim ya çorbayı daha çok kendime yaptım ama oğlanlar da içerler çorbadan
Kuşbaşı pilav sanırım 1 ya da 2 şer kaşık yerim
3 kaşık yoğurt
Ve su
Puding belki yemem yersem 1 ya da 2 yk benim için çok bile
Evet kakaolu özellikle çok seviyorlarPudingi sürekli yapıyorsun oğlanlar çok seviyor herhalde
Trendyolda bende ilk defa alacamŞimdiden geçmiş olsun canım inşallah sıkıntısız atlatır
Dikkat ediyorum da sizin de menüler bizim gibi aynı sebze pek olmuyor
Ancak çorba da filan konuluyor
afiyet olsun
Çok iyi canım ya hangi siteden aldın ben hiç baby turco kullanmadım
Afiyet olsun canım bayılırım sebzeli makarnaya
Geçmiş olsunFormula 1 izledik ve günü bitirdik sayılır gitti iki saatim.
Kizlar bir şey sorucam.Artik kroniklesen bir durum gibi eşimin sık sık boynu tutuluyor.Kas gevşetici ya da havluyla sıcak tutma filan işe yaramıyor.Hangi doktordan randevu almalıyım? Başına gelen var mı?
Formula 1 izledik ve günü bitirdik sayılır gitti iki saatim.
Kizlar bir şey sorucam.Artik kroniklesen bir durum gibi eşimin sık sık boynu tutuluyor.Kas gevşetici ya da havluyla sıcak tutma filan işe yaramıyor.Hangi doktordan randevu almalıyım? Başına gelen var mı?