• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ee artık burada olduğumuza göre yeni arkadaşlar için ben de kısaca kendimi tanıtayım

29 yaşındayım evliyim 3 yaşına yaklaşan bir oğlum var ellerinizden öper 🙏

Geçmişte birikim yapmak için çok fırsatım oldu ama malesef yapmadım. Yiyelim içelim gezelim modunda idik eşimle. Keşke daha önce başlayabilseydim birikime çünkü elimize ciddi paralar geçiyordu ( kafe işi yapıyor eşim )

Şimdi işyerini devretti normal olarak çalışmaya devam ediyor aynı yerde. İşletmeye yardımcı oluyor.

Elimizden geldiğince birikim yapmaya çalışıyoruz

Hepinizi seviyorum ❤️

Ee artık burada olduğumuza göre yeni arkadaşlar için ben de kısaca kendimi tanıtayım

29 yaşındayım evliyim 3 yaşına yaklaşan bir oğlum var ellerinizden öper 🙏

Geçmişte birikim yapmak çok fırsatım oldu ama malesef yapmadım. Yiyelim içelim gezelim modunda idik eşimle. Keşke daha önce başlayabilseydim birikime çünkü elimize ciddi paralar geçiyordu ( kafe işi yapıyor eşim )

Şimdi işyerini devretti normal olarak çalışmaya devam ediyor aynı yerde. İşletmeye yardımcı oluyor.

Elimizden geldiğince birikim yapmaya çalışıyoruz

Hepinizi seviyorum ❤️
rabbim evladini bagislasin. rabbim buyuktur elbet gec olsun guc olmasin can

Hoş buldum 😍 36 yaşındayım..memurum..3.bebeğimi doğurmam sebebiyle izinliyim şu an...ben de asker eşiyim..şu an ennnnn doğuda bir ilçede yaşıyorum, yeni geldik yani ağustos sonunda...işte günlerim üç bebeyi yedir içir pişir taşır modunda geçiyor...kimseyi tanımıyorum burada.. koronadan ötürü de tanışmak görüşmek istemiyorum zaten...sizler hayatımda olursunuz belki diye düşündüm 🙈😄 birinizi çok uzun yıllardır tanıyorum mesela, asker eşleri topiğinden, 12-13 yıl öncesinden, hatta Instagram'dan da takipleşiyoruz..bakalım bilecek mi beni 🙃😄
Aaa hoşgeldin canım❤️Buradan güzel dostluklar edindik😊Kızcen büyüdü bile masallah takipteyim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back