- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 598
- 36
İnşallahSağlık olsun Zeyno kaderdaşım vereceğiz elbet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallahSağlık olsun Zeyno kaderdaşım vereceğiz elbet
Hoş buldum inşallah Tuğçe , ben birikim sayfalarını okumayı çok severim fakat yazma konusunda çok tembelim ya,ama bende seve seve paylaşım yapmak isterimSalty hoşgeldin teşekkür ederim sende aramıza düzenli katılsana
Alışırsın boşver eee hadi kendinden bahset bizeHoş buldum inşallah Tuğçe , ben birikim sayfalarını okumayı çok severim fakat yazma konusunda çok tembelim ya,ama bende seve seve paylaşım yapmak isterim
Allah razı olsun canım, tamamdırAbla bereketli olsun 1. Sayfaya 6 gram ekleyeyim sonra alırsan yine eklerim
Filtre kahve yaptım kekimi aldım oturdum Toplasın bakalımAltın alan arkadaşlar bereketli olsun çil çil artsın altınlarımız
Evet bir miktar düşüşte o da altın gibi. Uzun vadeli düşünüyorsanız tavsiye ederim banka üzerinden aldım benBen de almayı düşünüyorum. Düşüşte mi şu an gümüş. Takip edemiyorum pek fazla
Gerçek değil dediler sonradanKızlar CNN de bir video gösterdiler elmalar meyve suyu yapılmak icin fabrikaya götürülüyor ama görmeniz lazım sanki çöpün içinden alıp çıkarmışlar çürük kokusmus
neler yiyip içiyoruz kim bilir . Allah vicdan versin böyle insanlara
Yaaa ciddi misinCedric1003 robot nasıl?Nette gördüm üstüne çay koymuşlar gezdiriyor çayı koltuğa gelince alıp içiyorlar
Maalesef hazır meyve suları dip meyvelerden yapılıyor. Benim çevrem hep çiftçi hazır meyve suyu firmaları dipleri satın alıyor. Dökülen meyveleri toplayıp veriyor bizimkiler fabrikalara. O videoyu bende izleidm o kadar çürük olmuyor tabi ki onlar iyice abartmış ama ağaç dibine dökülen ezik ve ufak curuklu meyveler oluyor.Gerçek değil dediler sonradan
Ama inanasım gelmiyor
He valla dün gördümYaaa ciddi misin