- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Artık koymaya utanıyorumHatırlıyorum hikayelerinden çay kahve yanı atıştırmalıklarını hepsi olay
Bereketli olsun canım466tl den 8.5 gr altın aldım. Eksi hesaptan aldık maaştan ve gelecek paradan kapatacağız.Maastan kalırsa 1 gr daha alırım ama o zor artık
Yeni doğum yapmışsın takılma bence kiloya verirsin yazaArtık koymaya utanıyorum
Hem dombiş hem ayı gibi yemeye devam ediyo diyecekler
İnşallah tüm altınlarını fazla fazla koyarsın yerine canım Allah gönlünüze göre versin
tuce_tuce geçmiş olsun canım
Narincim boyum 1.71..93-94 kiloyum her bebede on kg kaldı üstümde...çocuklardan önce 63-65 arasıydımYeni doğum yapmışsın takılma bence kiloya verirsin yaza
Ayıptır sorması kaç kilosun
Ah ah kilo belaNarincim boyum 1.71..93-94 kiloyum her bebede on kg kaldı üstümde...çocuklardan önce 63-65 arasıydım
her pazartesi diyete başlayan biriyim yıllardır
Bereketli olsun466tl den 8.5 gr altın aldım. Eksi hesaptan aldık maaştan ve gelecek paradan kapatacağız.Maastan kalırsa 1 gr daha alırım ama o zor artık
Seninde bereketli olsun canım
Çeyrek altın 775Kıyumcuda çeyrek altın bugün ne kadardı soran oldu mu
Bereketli olsun canım
İyi günlerde kullanKızıma kışlık bot ve kaban, kendime bir siyah çanta ve cüzdan aldım 600 tl tuttu
Sarı kızlarım süslenmemişler ama
Bereketli olsun şeker466tl den 8.5 gr altın aldım. Eksi hesaptan aldık maaştan ve gelecek paradan kapatacağız.Maastan kalırsa 1 gr daha alırım ama o zor artık
Sıkma canını kolayca verirsinNarincim boyum 1.71..93-94 kiloyum her bebede on kg kaldı üstümde...çocuklardan önce 63-65 arasıydım
her pazartesi diyete başlayan biriyim yıllardır
Yaaa daha iyiyim başım ağrıdı biraz
Bereketli olsun şekerim