🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdi söylemiyim alışveriş merkezi olmayan yerlerde yaşayan vardır kıskanmasınlar bizleri
Çocuklara alt eşofman aldım lcw 160 lira
Polo dan pantolon 189 lira
E bebekten termos 56 lira
En vahim durumda olan ikimiziz güle güle kullansınlar . Bende e bebeğe gitmek istiyorum yine üf

Herkese merhaba kizlar. tuce_tuce topigin hayirli olsun. Keske tatsiz seyler hic yasanmasaydi. Ben de kebdimden bahsederek basliyim. 31 yasindayim, evliyim ve 2 kuzum var. Ögretmenim ve altini cok severimbu zamana kadar borclardan cok firsat olmadi ama artik duzenli olarak almak istiyorum insaallah. Hazirandan bu yana 16 binlik altin biriktirdim. Insaallah hep beraber devam edelim.Biriim hedefim yurt disi seyahatler ve 2. bir ev icin pesinat. Herkese bol ve bereketli birikimler.

Şimdi söylemiyim alışveriş merkezi olmayan yerlerde yaşayan vardır kıskanmasınlar bizleri
Çocuklara alt eşofman aldım lcw 160 lira
Polo dan pantolon 189 lira
E bebekten termos 56 lira
Dün kocana bugün çocuklara eee sana yarınmı alışverişKızım kendine alHepsiburadaya girebilsem robot bakacagımSenin ve NarinNarin robotu var elitsinizEşime dedim temizlikçi alacağım her hafta.Gerek yok ben istediğini yaparım ona para veremem dedi eh kendi kasındı

Kv ne yapıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…