🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hoş geldin nasıl geçti okulda günün

Hosgeldin kuzumAltın aldınmı yemek menün ne bugün
Okul bugün cok kötüydü velim beni idareye şikayet etmiş yanıma geldiginde ben onu rezil etmezsem ne olayım
Menüm bebeğim eksili sulu köfte
Erişte
Kereviz salatası
Kızlar menü paylaşsak mi sabahları hem fikir olur

Üzüldüm senin adına canım ya sorun ne acaba
Bencede menüler fikir veriyor hepimize

Sanırım apartmanda pozitif vaka var kızlar

Biraz önce ambulans geldi test yapmaya

Kim olduğunu göremedim allah şifasını versin

Asansör kullanırken çift maske takacağım artık
Pozitif çıkarsa apartmanı ilaçlattırın canım
Yönetimin takip etmesi lazım tabi ilk önce pozitif kişilerin bilgilendirmesi lazım yönetimi herkes ona göre daha çok dikkat eder

Kızlar bu gram da has altın ve normal gramın farkı ne ? Bizim kuyumcu bir fark yok dedi

Üzüldüm senin adına canım ya sorun ne acaba
Bencede menüler fikir veriyor hepimize
Sınıf parası topladım bilgisayar yazıcı aldim katılmadı bu Veli seneye gidicek diye tamam dedim katılmayın bari fotokopi ve toner icin para verin diğer çocukların hakkına girmeyin . Hayır onu da vermeyeceğim dedi tamam sınıfın bası gözü sadakası olsun dedim bulaşmadım o oradan çocuklara hikaye kitabı alacağım benim çocuğuma da alacaksınız diyor
Gidip idareye hoca benim çocuğuma hikaye kitabı almıyor demiş çileden çıktım bu kadar alcaklik hak yemek ne bilim ve tek çocuğu var kari koca çalışıyorlar.

Ne cins insanlar var ya
Allah sabır versin bütün öğretmenlerimize

Pes ya ne insanlar var

Benimde oda arkadasim var.
Durumlari gayet yerinde.
Asla para vermiyor
Cocuklarada harcamaz yemek bile makarna pilav patates nugget
Oda nugget sınırlı. 2 ser tane
Neler sayiyorum ama yok mermer kafa
Lutfen uzulme cunku anlatamazsin
En son mudur cocuklari cikarmis adam nasil delirdiyse
Bide ona kavgaya gittiler
Birde belediyede calisiyor aile biliniyor ayiptir ya

Şaşırıyorum böyle insanlara ya. Ben kendim yemem yine de çocuğuma alır en iyisini yediririm imkanlarım dahilinde.

Parası olmayan insanı anlarım ama varken bunu yapanları asla anlayamıyorum

Şaşırıyorum böyle insanlara ya. Ben kendim yemem yine de çocuğuma alır en iyisini yediririm imkanlarım dahilinde.

Parası olmayan insanı anlarım ama varken bunu yapanları asla anlayamıyorum
Bende öyle anlayamıyorum ya aklım almıyor
Böyle insanları sevmiyorum varyemezler

Beni çağır veli gelince ben hallederim

Bi arkadaşım öğretmen bugün ehliyetin yazılı sınavına girmiş 68 le kalmış . Gruptan konuşuyorlar bir tanesi de yazmış ki kuzenimi de özel ders almadı diye bıraktılar yazmış bende ne alakası var sınavı kurs yapmıyor milli eğitim bakanlığı yapıyor dedim artist artist konuşuyor ben şok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…