- 11 Aralık 2019
- 3.734
- 12.764
- 208
hoş geldin nasıl geçti okulda günün
Okul bugün cok kötüydü velim beni idareye şikayet etmiş yanıma geldiginde ben onu rezil etmezsem ne olayımHosgeldin kuzumAltın aldınmı yemek menün ne bugün
Üzüldüm senin adına canım ya sorun ne acabaOkul bugün cok kötüydü velim beni idareye şikayet etmiş yanıma geldiginde ben onu rezil etmezsem ne olayım
Menüm bebeğim eksili sulu köfte
Erişte
Kereviz salatası
Kızlar menü paylaşsak mi sabahları hem fikir olur
Pozitif çıkarsa apartmanı ilaçlattırın canımSanırım apartmanda pozitif vaka var kızlar
Biraz önce ambulans geldi test yapmaya
Kim olduğunu göremedim allah şifasını versin
Asansör kullanırken çift maske takacağım artık
Sınıf parası topladım bilgisayar yazıcı aldim katılmadı bu Veli seneye gidicek diye tamam dedim katılmayın bari fotokopi ve toner icin para verin diğer çocukların hakkına girmeyin . Hayır onu da vermeyeceğim dedi tamam sınıfın bası gözü sadakası olsun dedim bulaşmadım o oradan çocuklara hikaye kitabı alacağım benim çocuğuma da alacaksınız diyorÜzüldüm senin adına canım ya sorun ne acaba
Bencede menüler fikir veriyor hepimize
Ne cins insanlar var yaSınıf parası topladım bilgisayar yazıcı aldim katılmadı bu Veli seneye gidicek diye tamam dedim katılmayın bari fotokopi ve toner icin para verin diğer çocukların hakkına girmeyin . Hayır onu da vermeyeceğim dedi tamam sınıfın bası gözü sadakası olsun dedim bulaşmadım o oradan çocuklara hikaye kitabı alacağım benim çocuğuma da alacaksınız diyor
Gidip idareye hoca benim çocuğuma hikaye kitabı almıyor demiş çileden çıktım bu kadar alcaklik hak yemek ne bilim ve tek çocuğu var kari koca çalışıyorlar.
Pes ya ne insanlar varSınıf parası topladım bilgisayar yazıcı aldim katılmadı bu Veli seneye gidicek diye tamam dedim katılmayın bari fotokopi ve toner icin para verin diğer çocukların hakkına girmeyin . Hayır onu da vermeyeceğim dedi tamam sınıfın bası gözü sadakası olsun dedim bulaşmadım o oradan çocuklara hikaye kitabı alacağım benim çocuğuma da alacaksınız diyor
Gidip idareye hoca benim çocuğuma hikaye kitabı almıyor demiş çileden çıktım bu kadar alcaklik hak yemek ne bilim ve tek çocuğu var kari koca çalışıyorlar.
Sınıf parası topladım bilgisayar yazıcı aldim katılmadı bu Veli seneye gidicek diye tamam dedim katılmayın bari fotokopi ve toner icin para verin diğer çocukların hakkına girmeyin . Hayır onu da vermeyeceğim dedi tamam sınıfın bası gözü sadakası olsun dedim bulaşmadım o oradan çocuklara hikaye kitabı alacağım benim çocuğuma da alacaksınız diyor
Şaşırıyorum böyle insanlara ya. Ben kendim yemem yine de çocuğuma alır en iyisini yediririm imkanlarım dahilinde.Benimde oda arkadasim var.
Durumlari gayet yerinde.
Asla para vermiyor
Cocuklarada harcamaz yemek bile makarna pilav patates nugget
Oda nugget sınırlı. 2 ser tane
Neler sayiyorum ama yok mermer kafa
Lutfen uzulme cunku anlatamazsin
En son mudur cocuklari cikarmis adam nasil delirdiyse
Bide ona kavgaya gittiler
Birde belediyede calisiyor aile biliniyor ayiptir ya
Bende öyle anlayamıyorum ya aklım almıyorŞaşırıyorum böyle insanlara ya. Ben kendim yemem yine de çocuğuma alır en iyisini yediririm imkanlarım dahilinde.
Parası olmayan insanı anlarım ama varken bunu yapanları asla anlayamıyorum
Beni çağır veli gelince ben hallederimOkul bugün cok kötüydü velim beni idareye şikayet etmiş yanıma geldiginde ben onu rezil etmezsem ne olayım
Menüm bebeğim eksili sulu köfte
Erişte
Kereviz salatası
Kızlar menü paylaşsak mi sabahları hem fikir olur
Saçmalıyorlar yaaa kaldı bahane arıyorlarValla ehliyette asla olay dönemez daha da sert olmali hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?