stanbullu Bayanlar Sultanahmete gidiyoruz

Kızlar yarın buluşuyorum ben şimdiden çok heycan yaptım valla
Akşama herkes yazar inşallah....
Vazgeçmeyin nolurrr yaaaa kalabalık olucaz diye çok sevindirik oldum

Kızlar yarın buluşuyorum ben şimdiden çok heycan yaptım valla
Akşama herkes yazar inşallah....
Vazgeçmeyin nolurrr yaaaa kalabalık olucaz diye çok sevindirik oldum
aynen bende ya heycan yaptım resmen en son listeyi vericekmisin akşam gelenlerin...zemuszemus

aynen bende ya heycan yaptım resmen en son listeyi vericekmisin akşam gelenlerin...zemuszemus

Evet canım ama çok vazgeçen yok şimdilik inşallahda olmaz az önce ank06 ile konuştuk geliyor kısmetse bakalım akşama yazmaya çalışırım
hihoyyythihoyyythihoyyyt

deyacım ya ben hafta sonları calışıyorum cok katılmak isterdim sizlerle tanışmak ama gelememkimafoldumben:gitme:

kızlar herkese tek tek mesaj atıp son durumu bildirmelerini rica ettim
Akşama beraber bi liste yaparız

isteyene telimi veriyim zorlanmayın..:smiley-cool:
Ve mutlaka adresi not edin krokiyi çizin kızlar:1ninca:
Görüşürüz şimdi yemek yapıcam....cokacimcoook

ınsann aşık olunca herseyı unutuyor bende bulusmayı unutmuşum
ben saat 3 gıbı ancak cıkıyorum ,işten daha oncede demıstım ve esenlerde oturuyorum oraya gelmem 1,5 saatımı alır ısyerımde tekstıl kentte cunku
sanırım gelemıycem ama erken cıkarsam gelmeye calşcam söz vermek ıstemıyorum

ayy hemde bı sürü arkadasım merak ettım ınsanlar var ınş erken cıkarım ınşş gelırım

Deryacım ben hiç bilmiyorum oraları bebek arabası ile tramvayla falan uğraşmasam taksiye binsem eminönünden çok yazar mı acep :)
allah izin verirse yarın geliyorum ben. bebekle gelirsem belki 2 yi bulur inşallah aksilik olmaz

canım ben eşime sorarım merak etme taksici malum.....:roflol:

deryacım canım bugun eve geldım saglık sorunlarım nedenı yuzunden gelemıyom ama emın olkı kalbım senle arkadasım emınım basarılı bı organızasyon yapıcaksın sımdıden kutlarım senı..

canım çok yazmaz en fazla 5 tl falan
Nerede ineceğini biliyorsun dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…