• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

stanbullu Bayanlar Sultanahmete gidiyoruz

Ozlem canım tranvaydan iniyorsun ya sultanahmet durağında
İndiğin tranvayın gittiği yöne doğru gidip yerebatansarnıcının önünden geçiyorsun orada bir yerde SEHAT YAYINEVİNİ SOR büyük mavi bi bina

Onun önüne gelince beni ara ben seni 2 dk da alırım oradan ok canım

memlekete geldik yoksa gelmeyi ve sizleri tanışmayı çok isterdim.ağustos'tan sonraki bütün aktivitelerde yanınızdayım kızlar.hepinize bol eğlenceler diliyorum...

canım çok yazmaz en fazla 5 tl falan
Nerede ineceğini biliyorsun dimi

biliyorum krokiyi ezberledim. ama taksi yolunu kestiremedim şimdi 2 adımlık yere trafik verilmez dolaştırırsa diye merak ettim.

Gelenlerin Lİstesi

Deryacık
B&M + arkadaşı
Tuba_Pehlivan
Arzuco
Ank06
ozlem71
Ardayasbu

abow 27 kişilk liste vardı hadi 7 si fire olsa 20 kişi olsak bari kaydirigubbakcemile2

arzuco gündüzün karanlıından haberin var mı

yok hiç görüşmedim.

arzuco cum..:)
bizim ordan kabataş otobüsüne bineceksin. eminönünü karıştırma hiç.
kabataştan da tramwaya bin sultanahmette in zaten çok kolay bir yerde ben anladım.
olmazsa yarın telefonlaşırız bi tanem eğer ben geç kalmazsam nöbetten çıkacağım anlattım akşama da düğün falan var buluşuruz senle.

canım yeri bende anladım opuyorumnanaktan hobilerim arasında tahtakale- eminönünü talan etmek yer alıyor ama tramvay bana işkence gibi. zemuszemus hem cumartesi kalabalığı hem bebek arabası ile tramvaya in - bin dert yani. sanki son tramvayı yakalamış gibi itiş kakış herkes. ben senin yeni no.nu bilmiyorum değişti demiştin bi mesaj atarsan sabah iyi olur. kaydirigubbakcemile3

birazdanda yatarım hanımlar beni çok yorgun görmesinlerr yarın dimi...

tabi maskelerimizi yapalım süslenelim. allahtan bir mani çıkmaz inşallah :Saruboceq:

11 SAAT SONRA GÖRÜŞMEK ÜZRE İNŞLH KIZLAR :)
:dance::teytey::lepi::delphin:delikafadulden

Resmen içime oturdu gelememek. senağlama

Dışarıdan çok hoş bir yer olarak görünüyor. İçerisi de öyledir muhtemelen. :çok üzgünüm:

İyi eğlenceler kızlar. :çok üzgünüm:

kızlar ben bugün iş çıkışı kocişle sirkeci eminönü taraflarına gelicem
bi yolunu bulup yanınıza da kaçacağım mutlaka mutlaka
inşallah bi aksilik olmaz inşallah sizler dağılmadan ben gelirim malum iş yerim büyükçekmecede öğleden sonra çıkıyorum
eve gidip üstümüzü değiştirip çıkacağız hihoyyyt

ee nerdesınız hanımlar yoksa daha kuaforden cıkamadınızmı yaw:)..bulusmanıza 3,5 saat kalmıs..

Günaydın kızlar uyandımmmmm
8 de uyandım
9 da uyandım
En sonunda 10 da kalktımmm
Hadi sizde bakalımmmm

3 saat kaldı yaaww

Back