• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

stanbullu Bayanlar Sultanahmete gidiyoruz

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

kaç kişi vazgeçmiş bile:1no2:
ya canım cok ozur dılerım ya
odevlerımı yetıstırırım sanıyordum
ay kıyamam ben sana ya
cok cok ozur dılerım ınan kı
ama bıtıremedım odevlerımı
tembel ben:oklava::oklava:

ya canım cok ozur dılerım ya
odevlerımı yetıstırırım sanıyordum
ay kıyamam ben sana ya
cok cok ozur dılerım ınan kı
ama bıtıremedım odevlerımı
tembel ben:oklava::oklava:

ayy neyse gelecek hafta tekrar etmeyi düşünüyoruz canım
Sakaryadan beyaz toprak gelirse eğer belki o zaman katılırsın bize

bu kadarmı kalmış canım ya:bbo:

Yok canım şimdilik onlar geliyorum yazanlar ama görünüyor ki çok kişi olmayacak:1no2::1no2:

arzuco cum..:)
bizim ordan kabataş otobüsüne bineceksin. eminönünü karıştırma hiç.
kabataştan da tramwaya bin sultanahmette in zaten çok kolay bir yerde ben anladım.
olmazsa yarın telefonlaşırız bi tanem eğer ben geç kalmazsam nöbetten çıkacağım anlattım akşama da düğün falan var buluşuruz senle.

Bir aksılık cıkmazsa bende gelıyorum kızlar ama bıraz gec gelıcem haberınız olsun gec cıkıyorum ısten fazla kalamıyacam ama tanısmaya deger sızlerle opuyorum hepınızı

kızlar öncelikle hepinizi öpüyorum canlarım sizlerle tanışmayı çok isterdim ama istanbul dışındayım ama kalbim sizlerle inşallah hepiniz için iyi geçer bol bol eglenin canlarım bi dahaki sefere inşallah sizleri seviyorum kızlar iyi eğlenceler zemuszemus yerimseniben hihoyyyt

kızlar öncelikle hepinizi öpüyorum canlarım sizlerle tanışmayı çok isterdim ama istanbul dışındayım ama kalbim sizlerle inşallah hepiniz için iyi geçer bol bol eglenin canlarım bi dahaki sefere inşallah sizleri seviyorum kızlar iyi eğlenceler zemuszemus yerimseniben hihoyyyt

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

yarını iplen çekiyorum
ascık kafa dağıtmam lazum
stres birikti bendeee
deryoşum yarın pehliyi arayalım geliyomu kesin soralım

Back