belkim eltimide kapıp getiririm kk üyesi değil ama olsun :) dertliyiz bu aralar
kaynanamız aynı derdimiz aynı kaydirigubbakcemile5
getir getir bol bol kaynana çekiştirirsiniz:roflol::roflol:
buyrunnnnnnnnn
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
belkim eltimide kapıp getiririm kk üyesi değil ama olsun :) dertliyiz bu aralar
kaynanamız aynı derdimiz aynı kaydirigubbakcemile5
buyrunnnnnnnnn
aynen bende ya heycan yaptım resmen en son listeyi vericekmisin akşam gelenlerin...zemuszemusKızlar yarın buluşuyorum ben şimdiden çok heycan yaptım valla
Akşama herkes yazar inşallah....
Vazgeçmeyin nolurrr yaaaa kalabalık olucaz diye çok sevindirik oldum
aynen bende ya heycan yaptım resmen en son listeyi vericekmisin akşam gelenlerin...zemuszemus
Evet canım ama çok vazgeçen yok şimdilik inşallahda olmaz az önce ank06 ile konuştuk geliyor kısmetse bakalım akşama yazmaya çalışırım
hihoyyythihoyyythihoyyyt
Kızlar yaaaaaaaaa nezman bulusuyosunuzz
canım ben eşime sorarım merak etme taksici malum.....:roflol:Deryacım ben hiç bilmiyorum oraları bebek arabası ile tramvayla falan uğraşmasam taksiye binsem eminönünden çok yazar mı acep :)
allah izin verirse yarın geliyorum ben. bebekle gelirsem belki 2 yi bulur inşallah aksilik olmaz
Deryacım ben hiç bilmiyorum oraları bebek arabası ile tramvayla falan uğraşmasam taksiye binsem eminönünden çok yazar mı acep :)
allah izin verirse yarın geliyorum ben. bebekle gelirsem belki 2 yi bulur inşallah aksilik olmaz